Hoşgeldin aileye..
Hoşgeldin aileye..
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
Hoşgeldiniz...
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Hoşgeldiniz. Umarım iyi vakit geçirirsiniz.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Hoşbuldum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:38 ----------
Hoşbuldum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 ----------
Hoşbuldum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:42 ----------
Teşekkürler,Hoşbuldum...
Motosiklet efendi işidir
Metin sakın ha bukadar aile dost sıcaklığı şaşıtrmasın seni dur bakalım daha yardımlaşacağız, oraya buraya gideceğiz, km ler yapacağız,molalarda sen çalacaksın biz dinleyeceğiz hatta hafif roman falan olursa göbecik bile atarız.
Bu sıcak karşılama için teşekkür ederim dostlar...
Motosiklet efendi işidir
Irfan abiye meslektaş geldi abi tam oldu valla bu yaz ortalık pis kopacak...
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
hoşgeldiniz, iyi forumlar.
Eskiden toplantıları barlarda yapıp oradaki müzisyenler ile beraber çalıp eğleniyorduk...Artık yaşlandık mı ne,çalmaktan ziyade dinlemekten keyif almaya başladım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:11 ----------
Teşekkür ederim,hoşbuldum...
Motosiklet efendi işidir
SLM SİZLE OLMAK GÜZEL İSTEDİGİM TÜM BİLGİLERE ULAŞIYORUM BALIKESİR AKÇAY DAN KATILIYORUM ARANIZA
Hışgeldin nezz
hoşgeldin sevgili arkadaşım , bak yavaş yavaş kuruyoruz orkestrayı yaylı gurubundan bir kaç arkadaş daha buldukmu tamam bu iş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:15 ----------
roman işini hallderiz gürol abim hatta ileriye git fantazi sanat ve halk müziğide iste kardeşinden hem sonra bahşiş filan da istemem korkma
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:20 ----------
dur alicim dur gurubu kuracaz hayırlısıyla adıda motosikletçiler orkestra gurubu olur heralde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:23 ----------
mt ailesine hoş geldin sevgili arkadaşım her defasında tüm arkadaşlara dile getirmeye çalışıyorum bir konu üzerine ortak yönleri olan ,bunca güzel insanı bir arada görmen ,buradan başka bir yerde mümkün olacağını düşünmüyorum
saygılar sunarım...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
aa Kağıthaneden demek öyleyse Hoşgeldin Metin abicim..
''yaylı gurubundan bir kaç arkadaş daha buldukmu tamam bu iş'' : o zaman bekle piyanist_irf abim ben şu keman olayını çözeyim de bir aranızdayım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)