Merhaba herkese
Ismim Funda
Motocross suruyorum.
Herkese iyi aksamlar.
Merhaba herkese
Ismim Funda
Motocross suruyorum.
Herkese iyi aksamlar.
vaauww motocross he. tebrikler.
bu arada hoşgeldin...
merhaba herkese ben yeni üye oldum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 ----------
2011 cbf 150 aldım 20 gündür teslim edilmedi
parasını peşin ödedim 10 nisanda gelecekmiş motorlar artık nezaman teslim ederler bilinmez
İkiniz de hoşgeldiniz
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
hoşgeldiniz...
ben İstanbulda olsamda benim yarım Kıbrıslıdır....
adanmışım ben oraya..(doğmadan önce...)
güzelyurtta foto-göksele sorun beni..
çok özledim oraları..ama fırsat bulupta gelemiyorum...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
kıbrıslı değilim.ama 1974 te çıkartma harekatında (doğmadan önce) annem tarafından oraya adanmışım..
ve yıllaar sonra askerliğim için oradaydım...
ve hergün sivil olarak güzelyurt girne arasında gezerek ( napan oraşta?? e napam? gezdirim gendimi...diyerek) görevimi tamamladım..
ancak tezkeremi alırken biryanımı orada bıraktım..gelince yabancılık çekmemek için....
sevgili Göksel abiyi tanırsanız (foto - göksel) benden selam söylerseniz sevinirim..adım yazıldığı gibidir...
ama geleceğim inşallah...geldiğimde de orada zaten var olan tanıdıklarıma bu forumdan olanlarda eklendiği için görüşmem gereken kişi sayısı artacak...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
selam kibrisli napan ? ))
Fikirlere Kurşun İşlemez .
mtcrss,hoşgeldin kıbrısın tam karşısında
anamur'dayım.
kıbrısın silüetini,ışıklarını hep görüyorum ama
kendini hiç görmedim.
motorla gidip gezmek istiyorum bir ara...
gezilecek yerlerle ilgili tavsiyelerinizi alabilirim.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
be gardaş napan be o raşta. tamamsın ama değil?
s.a. sevgili arkadaşım bu ara cay içmeye damlarız sınıf arkadaşım (ömer osman yıldırım ) yıldırım hediyelik eşya yeni dakkan açtı hafada iki kez ona geliriz çay içmeye geldiğimde senide arayacağım numaranı aldım kayıt ettim bi kaç güne görüşeceğiz inşallah geyvede okudum ben 4 sene kadar kaldım orada çevrem iyidir orda onun için sıksık görüşeceğiz hürmetler...bu arada sağlık ocağının yanı demişsin ne işle meşgulsun ?
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
hoşgeldiniz....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
gerçek motosikletçiler forumuna hoş geldiniz funda kardeş ,burada güzel vakit geçireceğinizden,ve aradığınız sorunun cevabını bulacağınızdan şüpheniz olmasın ,hem motosiklet aşığı,hem motocross hepsinin toplamı bir bayan olarak yollarda alışık olmadığım bir durum tebrikler ,kazasız,sürüşler... sevgiyle kalın...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 ----------
ooooo alicim bende demleyeyim çayı o zaman
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
hosgeldiniz kibris`in neresinden ? bende magosaliyim o acidan sordum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)