arkadaşlar selamlar haftaya ilk motorumu alıcam 8000m de jinlun-250-5 1500 istiyor yine 8000km km de keeway supershadow 1500 istiyor ne yapmalı sizce
arkadaşlar selamlar haftaya ilk motorumu alıcam 8000m de jinlun-250-5 1500 istiyor yine 8000km km de keeway supershadow 1500 istiyor ne yapmalı sizce
Geçen hafta bir grup sürüşü yapmıştık İstanbul'dan Maşukiye'ye. Grupta jinlun vardı 150 lik. Dönüş yolunu (120km) tam gaz açık geldi. Ve ilginçtirki motorda en ufak bir şişme olmadı sorun yaratmadı. Ama dediğim gibi "ilginç"
Motosikletli Kaplumbağa...
jinlun 150 ve 120 km?
ciddi misin?
ben 85-90 ı geçen 150cc jinlun görmemişti hiç...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Gurupta Keeway Supershadow'da vardı. O da çok rahat sürdü...
İkisini de kullanmadım o sebepten benimki subjektif bir görüş ama kendime alacak olsam Supershadow tercih ederdim. Elbette ikisi de aynı temizlikte makinelerse...
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
Motosikletli Kaplumbağa...
Ben de niye kulaklarım çınlıyo diyordum meğer benden bahsediyorlarmış.))
Benim makinanın hız limitini görmedim,artçılı olarak düz yolda 125'e kadar zorlanmadan çıktım ama ben hızdan zevk almadım onun için fazlasını denemedim ,tahminim 140'ı rahat görür şeklinde ,benim motordan en çok zevk aldığım süratler gezinti modu 50-80km civarı.
Yalnız arkadaşın dikkatli olması gereken nokta bahsettiği motorun fiyatı,motor 1500 tl diyor,ben benimkini satmak istesem 3500 isterim,1500'lük motoru iyi düşünmek lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)