merhaba arkadaşlar kadir ünaloğlu yozgatlıyım asya as200gy kullanıcısıyım yaklaşık 1 aydır burayı takip ediyorum.
konyada ingilizce öğretmenliği okuyorum
kazasız belasız sürüşler
saygılarımla
merhaba arkadaşlar kadir ünaloğlu yozgatlıyım asya as200gy kullanıcısıyım yaklaşık 1 aydır burayı takip ediyorum.
konyada ingilizce öğretmenliği okuyorum
kazasız belasız sürüşler
saygılarımla
aramıza hoş geldiniz.bende istanbul'dan sevgiler gönderiyorum .
aramıza hoşgeldiniz.... bende yozgat lıyım ama doğma büyüme istanbul.. yılda en az 4 sefer yozgat a gelirim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
expendables, tekteker ramço, hoşbulduk memnun oldum ramazan hocam inşallah memlekette karşılaşırız
inşallah karşılaşırız...........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hoş geldin Kadir. bende yozgatlıyım. ankarada yaşıyorum. yılda 2-3 kezde ben giderim memlekete, artık motorla daha sık gidecek gibiyim.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
bi yozgatlı daha hoşgeldin
- Yanlış Bir Hayat Doğru Yaşanmaz..
- Yanlış Yapmadan Doğru Bulunmaz..
ooo merhaba dostlar bu sıcak karşılama için çok teşekkürler herbirinizle tanışmak isterim. haydi memlekete basalım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)