Mehabalar arkadaşlar;
Adım Bahadır. Motorumu henüz bu hafta aldım. Aranıza katıldığım için çok mutluyum . Hiçbirimizin tekerine taş değmesin,grenajı toprak görmesin.
Güvenli sürüşler.
Mehabalar arkadaşlar;
Adım Bahadır. Motorumu henüz bu hafta aldım. Aranıza katıldığım için çok mutluyum . Hiçbirimizin tekerine taş değmesin,grenajı toprak görmesin.
Güvenli sürüşler.
Hoş geldin.. Motorun hayırlı olsun yaş meslek gibi bilgileri verirsen daha iyi olur..Kazasız sürüşler
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
Teşekkürler.Yaşım 27,bir telekomünikasyon şirketinde network operasyon yöneticisiyim. Şimdilik..;)..Bu da ilk motorum, ek bilgi olarak bunu da söyleyeyim.
hoşgeldiniz.......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
kardeşim aramıza hoş geldin bende pek eski üye sayılmam ama daha önce üye olmadığım için pişmanım onu söylemeden edemeyeceğim yeni motorun hayılrlı uğurlu olsun inşallah yolun ve farın açık olsun görüşürüz....
Hoşgeldiniz, kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
kaskın ve aklın kafanda olsun. iyi forumlar
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
motorun hayırlı olsun ,aramıza hoşgeldin ,gerçi bende yeni sayılırım
güvenli sürüşler diliyorum...
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
Hoşgeldinnn...
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)