merhaba arkadaşlar. 4 yıldır motosiklet kullanıcısıyım. artık ben de motosiklet.net'li oldum. motosikletin eksik olmadığı arkadaşlıklar kurabilmek dileğiyle...
merhaba arkadaşlar. 4 yıldır motosiklet kullanıcısıyım. artık ben de motosiklet.net'li oldum. motosikletin eksik olmadığı arkadaşlıklar kurabilmek dileğiyle...
Ada'lı hoşgeldin ,
ilk motorumu Akyazı'dan almıştım
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
hoşbulduk. inşallah motorundan memnun kalmışsındır..
kalmıştım herhalde 16 sene olmuş
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
aramıza hoş geldin dostum iyi vakit geçirmen dileğiyle
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
topragam hoş geldin güzel paylaşımların olduğu seviyeli bir siteye geldiğini söyleyebilirim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
hoşgeldin........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
çok teşekkür ederim. iyi vakit geçirdiğimi söyleyebilirim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:57 ----------
hoşbulduk toprak. site gerçekten güzel...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 ----------
hoşbulduk RAMÇO. teşekkür ederim...
hoşgeldiniz.
ben de sakaryada ikamet etmekteyim hocam
kazasız sürüşler dilerim
Ne iyi ettin,
Hoşgeldin
Geyveli neresinden geyvenin ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:19 ----------
[QUOTE=ersin54;2300079]çok teşekkür ederim. iyi vakit geçirdiğimi söyleyebilirim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:57 ----------
HAFTA DA İKİ KERE GEYVEYE GELİYORUZ Bİ ARA SENİNLEDE TANISALIM
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
Çok teşekkür ederim.
hoşbuldum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 ----------
[QUOTE=54RENA54;2311899]Geyveli neresinden geyvenin ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:19 ----------
Merhaba topraklar. Geyve'nin merkezinde sağlık ocağının oradayım. tanışırsak memnun olurum. tel: 535 868 9090
hoşbuldum hafız
hangi ilçedesin?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 ----------
[QUOTE=54RENA54;2311899]Geyveli neresinden geyvenin ?
azcık yukarıda cevabım var hacı
dostum hoşgeldin ..
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
şu sakaryalılar biz istanbullu lar gibi buluşup gezermiyiz acep adamları kıskanıyorum her hafta iki üç gurup ayrı ayrı takılıyorlar yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Paşam orta bi yerde bi arkadaşımız koordine etsin gezelim geyve taraklı paşalar bizimde güsel yaylalarımız var.. Neden olmasın.. Konuşalın anlaşalım bursa ekipi ilede takılmak istiyorum ben çünkü onlarda yakın bana...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)