Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Antalya, Eski Motorcu Yeni NX4 Falconcu (O'na Motor Diyemiyorum)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    NX4 Falcon
    Merhaba Arkadaşlar,
    Yeni aldığım NX4 Falcon'um (2003) ve ben sık sık buralarda olacağız gibi gözüküyor. Eski ezbere motora bindiğim günleri düşünüyorum da harbiden hep ustalar kazanmış.
    Antalya'dayım. Özellikle Antalya ve yakın illerde olan NX4 Falcon kullanıcıları ile tanışmak isterim. Antalya'da Honda yetkili servisi yok artık, O yüzden forumda bulunan diğer Falcon'cu dostlardan sık sık yardım taleplerim olacak gibi. Tabii ki Antalya'dan işi olacaklara da ben elimden geleni yapacağım.

Sık sık görüşmek üzere.
    [COLOR="Blue"][B][U][I]En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur...[/I][/U][/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Aramıza hoşgeldiniz..
    Forumda daimi olmanız dileği ile..
    Alanya'da 1-2 falcon görmüştüm, ama forumda olduklarını zannetmiyorum...

MT'de umarım hoş sohbet ve bilgi alışverişi içinde Aktif bir üye olursunuz..
    Gökhan GELMEZ
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

Motosikleti
    NX4 Falcon

Honda NX4 Falcon

Alıntı GT250rAlanya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoşgeldiniz..
    Forumda daimi olmanız dileği ile..
    Alanya'da 1-2 falcon görmüştüm, ama forumda olduklarını zannetmiyorum...

MT'de umarım hoş sohbet ve bilgi alışverişi içinde Aktif bir üye olursunuz..
    Gökhan GELMEZ
    Teşekkürler üstad. Dediğin gibi Falconcularda pek bi hareket yok. Sağolsunlar bir iki kişi var. Yardımcı olmaya çalışıyorlar. Antalya'da servis olmadığı için sık sık Alanya'ya gelecek gibi görünüyoruz. Antalya'da tek Honda servisi sizin orda artık.

Yavaş yavaş toparlayacağız motosikleti artık. Sizlerin de yardımı ile. Tekrar teşekkür ve görüşmek dileğiyle.
    [COLOR="Blue"][B][U][I]En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur...[/I][/U][/B][/COLOR]

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    hoşgeldiniz....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

rasta07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NT700 v Deauville
    Hoşgeldiniz , motorize07 grubumuzda bir tane falcon sahibi arkadaş var , onunla irtibata geçebilirsiniz belki ...

Hayırlı olsun tekrar...
    Köpeğe atılan bir kemik yardımseverlik değildir. Yardımseverlik, en az köpek kadar aç olduğunda etini onunla paylaşmaktır. Jack London

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler