Motorum yok-arkadaş arıyorum
Reklamlar
-
mehabalar arkadaşlar 27 yaşındayım,iyi bir gezginim daha önce 10 avrupa ülkesi gezdim yeni maceralar için motosikleti olan arkadaş arıyorum,benim motorum yok eşlik edebilirim ,yurt dışı tercihim yurt içide olabilir,
eylül ayından itaberen her daim yıllık iznim var
Her hafta sonu yunanistana gidebilrim,
Reklamlar
-
Hoşgeldin.Buraya değilde arkadaşlık sitelerine bakarsan daha çabuk bulursun.kimsenin fazladan bir artçı alacağını zannetmem.hem motorun yok hemde gezeyim diyorsun olmaz arkadaş çok şey istiyorsun sen
-
Aramıza hoşgeldiniz..
Huska'nında dediği gibi
Yurt dışına çıkanların Artçı alma ihtimalleri çok zor.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
-
cinsiyet, bulunduğunuz kent gibi önemsiz bir kaç bilgi verebilirseniz topiğin amacına ulaşma ihtimali artacaktır ))
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
Artçılı sürüş tatsızdır, yorucudur, fazladan dikkat ve güç gerektirir. Kimse zorunlu olmadıkça istemez. Bence sen yelken forumlarında tayfa olmak istediğini yaz ( şaka değil çok ciddiyim) , büyük teknelerde yapacak çok iş var, boğaz tokluğuna çalışacak birçok maceraperest genç bu teknelerde bulunur. Ancak öyle yıllık izin falan yetmez, kafadan 1 yılını vereceksin...
-
bu arkadaş her hafta forum forum dolaşıyo nabız ölçüyo,ayrıca şimdiden söyliyeyim çok fenada laf sokuyo.isim vermem doğrumu bilmiyorum ama motordelisi forumundada bu konunun aynısını açtı forum 2gün daha kendine gelemedi.
ordada söylemiştim burdada söyliyim.madem bu kadar medeni cesarete sahipsin.deyelimki tamam ben senle dolaşırım dünyayı özelden yaz bana ulaş 125cc ile dünyayı dolaşalım yakıtı senden almam pasaport masraflarımı karşılarsın.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
Felon adlı üyeden alıntı
bu arkadaş her hafta forum forum dolaşıyo nabız ölçüyo,ayrıca şimdiden söyliyeyim çok fenada laf sokuyo.isim vermem doğrumu bilmiyorum ama motordelisi forumundada bu konunun aynısını açtı forum 2gün daha kendine gelemedi.
ordada söylemiştim burdada söyliyim.madem bu kadar medeni cesarete sahipsin.deyelimki tamam ben senle dolaşırım dünyayı özelden yaz bana ulaş 125cc ile dünyayı dolaşalım yakıtı senden almam pasaport masraflarımı karşılarsın.
Sen yazdıktan sonra MD'ye baktım. Şımarık gazcılar çocukla dalga geçmişler o da cevabını vermiş hemde adabıyla en ufak bir hakareti yok. Farkındaysan buradaki tepkiler biraz daha seviyeli.
-
Kimsin , nesin , ne ayaksın.Motosiklete artçı olmak kolay iş değil.Millet tanımadığı birini niye artçı alsın.Tenhada ne yapacağını nerden bilsin.Araba değilki bu.Adamın arkasına oturacaksın.Motorda fiziksel temas kaçınılmaz
Kimse samimi olmadığını birini artçı olarak almak istemez.
-
Felon adlı üyeden alıntı
Nerde ne yaptığı hattaa kim olduğunun veyahut ne lafı sokacağının bir önemi yok! askeri görelim tören geçitini ayarlarız feloncum
-
Yazın yunanistan, bulgaristan gel benle yemekler senden
-
-
-
valla ben avrupa turuna çıkınca yanıma birini arıyodum tam bana göre bi ilan ama 2-3 sene sonra açılması lazımdı bunun
-
hell-a??? hell tamam cehennem demek de... A neyin a sı, umarım düşündüğüm a bu a değildir, bir arkadaşın dediği gibi cinsiyet cibilliyet memleket zühreviyet ve hüviyet bilgilerini paylaşırsan belki bir arkadaş çıkar,ama büyük ihtimalle o arkadaş ben olmam tabi bağyan değilseniz ama yok bağyansanız benimde motorum yok hemmen gidip yarın sabah bi tane sipariş etcem 50 cc scooter bile olsa artçı olarak arkama atmak için
'He who laughs last, was too slow to get the joke'::146::::145::::piloot::
-
vay arkadaş ya...insanlar marjinal abi ben daha fazla keyif alayım ve sorumluluk altına girmeyeyim diye ÖZ kardeşimi bile arkama çok az bindirirken hiç tanımadığım biriyle dünya turuna çıkacam???MD de cevap vermişsin ama ben buradan yazayım...madem çok film izleyip into the wild misali berduşluğa özeniyorsun, al kendine bir 50cc scooter çık yol.hem bugüne kadar otostop çektin, bugünden sonra otostop çekenleri al
-
ilahi siz güldürdünüz beni, ben de yüzlerinize bir tebessüm kondurmak isterim;
http://www.youtube.com/watch?v=ypqvc9LwrDI
-
adam gay çıkarsa yandınız.soluğu ensenizde, başka şeyi de belinizde tüm avrupayı gezeceksiniz kavislerde, virajalarda falan sarılmaya kalkar böylesi.ya da 100 kile 160 boyunda kıllı, kabadayı bir herif çıksa daha fena olur :D
-
o hell-a'daki a artçının A'sı bence...
-
anil89tas adlı üyeden alıntı
adam gay çıkarsa yandınız.soluğu ensenizde, başka şeyi de belinizde tüm avrupayı gezeceksiniz
kavislerde, virajalarda falan sarılmaya kalkar böylesi.ya da 100 kile 160 boyunda kıllı, kabadayı bir herif çıksa daha fena olur :D
tanımadıgın birinin arkasından böyle konuşman yanlış.
-
Adamın nicki hella.Galiba bi tane L fazla yazılmış.Başlığı açmış kaybolmuş ortalıktan.En iyisi bu komuyu helaya atıp üstüne sifonu çekelim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)