Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Motorum yok-arkadaş arıyorum

REKLAM ALANI

mehabalar arkadaşlar 27 yaşındayım,iyi bir gezginim daha önce 10 avrupa ülkesi gezdim yeni maceralar için motosikleti olan arkadaş arıyorum,benim motorum yok eşlik edebilirim ,yurt dışı tercihim yurt içide olabilir,

eylül ayından itaberen her daim yıllık iznim var

Her hafta sonu yunanistana gidebilrim,

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    huska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 DL 650- '88 px200
    Hoşgeldin.Buraya değilde arkadaşlık sitelerine bakarsan daha çabuk bulursun.kimsenin fazladan bir artçı alacağını zannetmem.hem motorun yok hemde gezeyim diyorsun olmaz arkadaş çok şey istiyorsun sen

GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Aramıza hoşgeldiniz..
    Huska'nında dediği gibi
    Yurt dışına çıkanların Artçı alma ihtimalleri çok zor.
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    cinsiyet, bulunduğunuz kent gibi önemsiz bir kaç bilgi verebilirseniz topiğin amacına ulaşma ihtimali artacaktır ))
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Artçılı sürüş tatsızdır, yorucudur, fazladan dikkat ve güç gerektirir. Kimse zorunlu olmadıkça istemez. Bence sen yelken forumlarında tayfa olmak istediğini yaz ( şaka değil çok ciddiyim) , büyük teknelerde yapacak çok iş var, boğaz tokluğuna çalışacak birçok maceraperest genç bu teknelerde bulunur. Ancak öyle yıllık izin falan yetmez, kafadan 1 yılını vereceksin...

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu arkadaş her hafta forum forum dolaşıyo nabız ölçüyo,ayrıca şimdiden söyliyeyim çok fenada laf sokuyo.isim vermem doğrumu bilmiyorum ama motordelisi forumundada bu konunun aynısını açtı forum 2gün daha kendine gelemedi.
    ordada söylemiştim burdada söyliyim.madem bu kadar medeni cesarete sahipsin.deyelimki tamam ben senle dolaşırım dünyayı özelden yaz bana ulaş 125cc ile dünyayı dolaşalım yakıtı senden almam pasaport masraflarımı karşılarsın.
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arkadaş her hafta forum forum dolaşıyo nabız ölçüyo,ayrıca şimdiden söyliyeyim çok fenada laf sokuyo.isim vermem doğrumu bilmiyorum ama motordelisi forumundada bu konunun aynısını açtı forum 2gün daha kendine gelemedi.
    ordada söylemiştim burdada söyliyim.madem bu kadar medeni cesarete sahipsin.deyelimki tamam ben senle dolaşırım dünyayı özelden yaz bana ulaş 125cc ile dünyayı dolaşalım yakıtı senden almam pasaport masraflarımı karşılarsın.
    Sen yazdıktan sonra MD'ye baktım. Şımarık gazcılar çocukla dalga geçmişler o da cevabını vermiş hemde adabıyla en ufak bir hakareti yok. Farkındaysan buradaki tepkiler biraz daha seviyeli.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Xciting250i,Accent Era 110 HP
    Kimsin , nesin , ne ayaksın.Motosiklete artçı olmak kolay iş değil.Millet tanımadığı birini niye artçı alsın.Tenhada ne yapacağını nerden bilsin.Araba değilki bu.Adamın arkasına oturacaksın.Motorda fiziksel temas kaçınılmaz

Kimse samimi olmadığını birini artçı olarak almak istemez.

huska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 DL 650- '88 px200
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nerde ne yaptığı hattaa kim olduğunun veyahut ne lafı sokacağının bir önemi yok! askeri görelim tören geçitini ayarlarız feloncum

Motosikleti
    Aprilia RS "08
    Yazın yunanistan, bulgaristan gel benle yemekler senden

Hoşgeldin. Huska haklı:D

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    motorum var, yalnızım...
    bana özelde ulaşabilirsin
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    valla ben avrupa turuna çıkınca yanıma birini arıyodum tam bana göre bi ilan ama 2-3 sene sonra açılması lazımdı bunun
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    黑穆拉特 chinese cub
    hell-a??? hell tamam cehennem demek de... A neyin a sı, umarım düşündüğüm a bu a değildir, bir arkadaşın dediği gibi cinsiyet cibilliyet memleket zühreviyet ve hüviyet bilgilerini paylaşırsan belki bir arkadaş çıkar,ama büyük ihtimalle o arkadaş ben olmam tabi bağyan değilseniz ama yok bağyansanız benimde motorum yok hemmen gidip yarın sabah bi tane sipariş etcem 50 cc scooter bile olsa artçı olarak arkama atmak için
    'He who laughs last, was too slow to get the joke'::146::::145::::piloot::

anil89tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sıfırdan
    vay arkadaş ya...insanlar marjinal abi ben daha fazla keyif alayım ve sorumluluk altına girmeyeyim diye ÖZ kardeşimi bile arkama çok az bindirirken hiç tanımadığım biriyle dünya turuna çıkacam???MD de cevap vermişsin ama ben buradan yazayım...madem çok film izleyip into the wild misali berduşluğa özeniyorsun, al kendine bir 50cc scooter çık yol.hem bugüne kadar otostop çektin, bugünden sonra otostop çekenleri al

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ilahi siz güldürdünüz beni, ben de yüzlerinize bir tebessüm kondurmak isterim;
    http://www.youtube.com/watch?v=ypqvc9LwrDI
    Ninja

anil89tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sıfırdan
    adam gay çıkarsa yandınız.soluğu ensenizde, başka şeyi de belinizde tüm avrupayı gezeceksiniz kavislerde, virajalarda falan sarılmaya kalkar böylesi.ya da 100 kile 160 boyunda kıllı, kabadayı bir herif çıksa daha fena olur :D
    Yeşi| bunu beğendi.

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o hell-a'daki a artçının A'sı bence...
    Ninja

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı anil89tas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adam gay çıkarsa yandınız.soluğu ensenizde, başka şeyi de belinizde tüm avrupayı gezeceksiniz kavislerde, virajalarda falan sarılmaya kalkar böylesi.ya da 100 kile 160 boyunda kıllı, kabadayı bir herif çıksa daha fena olur :D
    tanımadıgın birinin arkasından böyle konuşman yanlış.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Xciting250i,Accent Era 110 HP
    Adamın nicki hella.Galiba bi tane L fazla yazılmış.Başlığı açmış kaybolmuş ortalıktan.En iyisi bu komuyu helaya atıp üstüne sifonu çekelim.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)