ben izmirden yusuf geçen hafta ehliyetimi aldım inşallah motor sahibide olcam. birlikte sevgi saygı çerçevesinde paylaşımlara katılacağımı umuyor ve tüm dostları en kalbi duygularla selamlıyorum.
ben izmirden yusuf geçen hafta ehliyetimi aldım inşallah motor sahibide olcam. birlikte sevgi saygı çerçevesinde paylaşımlara katılacağımı umuyor ve tüm dostları en kalbi duygularla selamlıyorum.
Aramıza
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
sağol alanyalı hoşbulduk
senin gibi candan, ilk karşılaşmada kendini sevdirmeyi bilen bir delikanlıya neden geldin denir mi. Tabi ki hoş geldin.
hoşgeldiniz..................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hoş gelmişsin ehliyetin hayırlı olsun inş. motorunada hayırlı olsun demek kısmet olur
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
cümleten hoşbulduk dostlar.
Öncelikle hoşgeldiniz. Eğer bu işe meraklı iseniz bu forumda okuyacak çok yazınız var demektir.
Hoşgeldin...
Nickin Behzat Ç. gibi olmuş
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Hoş geldiniz....
Elle tutulabilen , sessizlik vardır..
hoş geldin..izmir'e selamlar
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
aleyküm selam..hoşgeldin..
bu arada umarım avatar resminin hakettiği değeri veriyorsundur...zira çooook büyük bir kişiliktir kendileri...
İnsan yıkılırken bİle "Lamelif" gibi devrilmeli bükülmeden.
( لا )
İnsan sevdiğine atılan kurşunları "Cim" gibi alabilmeli bağrına.
( ج )
İnsan sırtına dağlar yüklendiğinde "Elif" gibi dimdik durabilmeli.
...( ا )
İnsan bir ömür "Kef" gibi sevdiğini kucağında taşıyabilmeli.
(ك)
İnsan sevdiğine ölürken bile "Te" gibi tebessüm edebilmeli.
(ت )
İnsan bir tek RABB karşısında "Mim" gibi secdeye koymalı başını
...( م )...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
hoş geldin adaşım. çok güzel bir tanışma mesajı yazmışsınız. ben üniversiteyi İzmirde Buca'da okudum. az buçuk bilirim oraları. umarım motoruna da en kısa sürede kavuşursun
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
bu sıcak karşılama için sağolun varolun arkadaşlar tekrardan selamlar.sametagir merhum istiklal şairimiz, islam tarihimizde yetişen ender şahsiyetlerden mehmet akif; ömrüm boyunca kuran ışığında peygamber efendimiz(s.a.v.) başta olmak üzere örnek aldığım, saygı duyduğum istifade ettiğim her ne kadar tırnakları dahi olamasamda gösterdikleri yolda çaba gösterdiğim islam hizmetkarlarından biridir.bu vesile ile tüm şehitlerimiz başta olmak üzere hak yolunda islama, dolayısıyla insanlığa hizmet etmiş hak dostlarına saygı ve minnetlerimi sunuyorum. allah cc.onlardan razı olsun ve rahmet eylesin.
lezzet gider mesuliyet kalır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)