AYDIN ANTALYADAN HERKEZE SELAMLAR!!!
-
16 Ağustos 2004, 15:29
Antalyadan herkeze selamlar
Ben AYDIN antalya-manavgatda oturuyorum motor tutkum hep vardı ama en son lisede yaptığım kazadan sonra binmemek için kendi kendime yemin etdim ama olmuyo işte kankam Barlas ve duvarımdaki racingler ve yolda gördüğüm duyduğum motor sesleri beni gene baştan çıkardı ve son 2-3 aydır 97 kanuni-mz 125cc ile başladım önce kankamındı ama ondan ben aldım şimdi gidişi çok güzel ama çok ağır bazen ayağa alırken zorlanıyorum şimdilik alıştım bu benim geçiş motorum ama zor bir motorla başladım seneye hayalim honda twister acayip bir motor seri ve güzel bence neyse bu kadar yeter şimdilik umarım
ve ayrıca Antalyadaki motorcu arkadaşlarla tanışmak istiyorum bana yazarsanız sevinirim görüşmek üzere .AYDIN.
Reklamlar
-
16 Ağustos 2004, 18:39
powerbyaydin hoşgeldin dostum..
Kim motorları bırakabildi ki sen bırakacaksın.. Sesini duymak zaten çıldırtıyor.. Seni çıldırttığı gibi
Hoş sohbetler..
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
-
17 Ağustos 2004, 10:09
Admin
powerbyaydin, aramıza hoşgeldin
-
17 Ağustos 2004, 13:07
ARamazıda hoş geldin iyi seyirler....
-
17 Ağustos 2004, 20:44
hoşbulduk hepinize selamlar
-
17 Ağustos 2004, 20:49
unutmadan ayrıca dün akşam askerden arkadaşım geldi konu motorlara geldi kendisinde askerden önce yamaha rx-115 vardı satdı şimdi racing almak istiyor muhabbet esnasında o da benim gibi motoru bırakmak istesemde olmuyo racing görünce gene çıldırıyorum dedi ölümün nefesi ensemde olsada olmuyo dedi
ayrıca sorum olucak rx-115 internetde 17 beygir yazıyordu yamha king 135cc varmış daha yeni olduğum için bilmiyorum ama 160 filan basıyo seri dedi acaba doğrumu ve piyasası ne kadar acaba
herkeze kazasız belasız sürüşler
-
18 Ağustos 2004, 11:08
Hoşgeldin, geç otur şöyle
tabure uzatır
-
18 Ağustos 2004, 15:19
Önce bi sakinleş powerbyaydin
Antalyalı fazla yok burada belki sadece ikimiz. Forumdaki konuları takip et.Orada sorunlarına daha önceden cevap vrilmiş olabilir.
Tekrar Hoşgeldin
SUZUKI - Ride The Winds Of Change
-
18 Ağustos 2004, 16:31
herkeze selam sonunda antalyalı bulabildik
tanıştığımıza memnun oldum antalyanın neresindesin ben şu an manavgat kumköydeyim otelde çalışıyorum tanışdığımıza sevindim
herkeze iyi seyirler
-
18 Ağustos 2004, 17:01
Bende antalyadanım arkadaşlar i:
-
24 Ağustos 2004, 23:56
HOŞŞGELDİİN
-
25 Ağustos 2004, 11:21
slm sinan sağol hoşbulduk
-
Aslen Antalya Güllük ama şu an Kemer/Kiriş otelde çalışıyorum bende :
SUZUKI - Ride The Winds Of Change
-
yazları çok yoğun geçiyor ama umarım belki kışın görüşürüz antalyaya gelirsem
mail adresimi yazayım sana powerbyaydin@yahoo.com
-
hoş gelmişsen geç otur şöle yorulmuşsundur
-
ewladım depoyu doldur yorulmuştur motor... besle motoru... uzun yoldan geldi siteye
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
batu 360 spin yapabiliyonmu atv le ben koyuyom bizde de cobra bi değişiği çok zevkli oluyo
-
mrb millet ben halil anlaşılacağı gibi bende bu hastalığa yakalandım umarım tecrubelerinizden faydalanırım.kolay gelsin
-
freewind sendeki 125 cc mi? valla spin atamadım hele 360 olmadı 2 lastik üzerine kalkıyor motor yemiyo yani........
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
14 Aralık 2004, 13:42
Nuestra, antalyada kimse vaaaar arkadaşlar bandit benoo ben , nooluyoo ordaaa takılın bakalım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler