Antalyada nerdesin sen ? ben Manavgatdayım Ateş var burda ayrıca özelden telefonunu yazsana yada msn'de görüşelim
powerbyaydin@hotmail.com
Antalyada nerdesin sen ? ben Manavgatdayım Ateş var burda ayrıca özelden telefonunu yazsana yada msn'de görüşelim
powerbyaydin@hotmail.com
ERASER WİLL COME BACK
slm bende antalya :tongue: nuestra kemer kiriş joy resort mu bende kiriş teyim
Hoşgeldin, askerlik var ama önce onu çıkar aradan,
ya arkadaşlar neustra ben değilim anlamış değilim walla yazdıklarınızı
bulent 09 ve benero kardeşlerim ben POWERBYAYDIN manavgatdan(SİDE) ve burda ATEŞ de kankam isterseniz bir buluşma yaparız ama kim antalyada kim değil anlamış deyilim
msn 'de buluşalım önce isterseniz adresime yukarda var
ERASER WİLL COME BACK
hmmm bakıyomda antalyada çoğalıyo üyeler maaşallah
merhabalar arkadaşlar
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
Yazın antalyadayız
buyur gel şekerim beklerizz
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
bi motor alsam bende kaçarım hiç durmam, oralara...
cümleten selam hoşbulduk sizleri burada
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
hocam her zaman bekleriz antalya-side-alanya milleti toplar gezeriz ne süper olur walla
ERASER WİLL COME BACK
Hoşgeldiiinnnn....
Kemer yolu düzeltidi mi,bu yaz ordaydım...
Honda Shadow lu birini görmüşsen,Antalya-Kemer arası mekik dokuyan,o bendim
K‡k bir ‡ocuk koŸmaya baŸlar,yaŸ ilerleyince hzn artrr,yaŸlandk‡a hz kesilir buna ‡ok zlr,bu noktada ise akl devreye girer...teknologjiyi yaratr
sağolun yeni üyelerimiz skara-gceterez
Antalya grubu yoğunlaşma gösteriyor yaza kadar grubu kurucaz gibi
ERASER WİLL COME BACK
antalyalı olmasam da yakın olduğu için haftada 1-2 kare gezmeye geliyorum(motosikletimle)
Şimdiki üyeleri , geçmişe götürüyoruz.
Bakalım siteye ilk geldiklerinde nasıl karşılanmışlar...Hehehe
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)