MERABA ARKADAŞLAR 4000 LİRaLIK LİMİTİM VAR SIFIR MOTOR ALICAĞIM TAVSİYELERİNİZ NELERDİR ŞU KARDEŞİNİZE....
MERABA ARKADAŞLAR 4000 LİRaLIK LİMİTİM VAR SIFIR MOTOR ALICAĞIM TAVSİYELERİNİZ NELERDİR ŞU KARDEŞİNİZE....
Merhaba, öncelikle bir kendinizi tanıtın, nasıl hitap edeceğimizi bilelim. Dediğiniz şey ben pazardan elma istiyorum gibi bişey oldu. Nedir nasıldır, hangi renktir, ısırılmışmıdır( 2.el midir) Biraz detay vermezseniz yardımcı olmakta zorlanırız.
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
Haklısın kardeş özür dilerim
ben izmirden emrah.
Arkadaşlar 4.00 lira limitle ikinci el olmucak ,sıfır olucak,scooter veya commuter tarzı motorlardan önerileriniz varsa ,şu kardeşinizi bilgilendirirseniz sevinirim,bu alma limitim en son 4.500 kadar çıkabilir,lütfen bir akıl verin arkadaşlar,ilk motor deneyimim olucak,ve vitesli motorlarda soru işareti taşıyorum,çnkü daha önce hiç vitesli motora binmedim,acaba alışmak zormu olacak diyede bir korkum var ama bakalım siz önerilieriniz ne olacak
kesinlikle yamaha ybr 125 bu motorda kendinizi geliştitrirsiniz
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Yamaha ybr 125 ve honda cbf 150 ve innova 125 de kafamadaki listede var ama çok kararsızım ,siz abilerim yardımlarınızı bekliyorum
Kardeş dediğin motorların hepsi çok kalitelidir, yamaha ybr al çok az sorun çıkaran makinadır. Yeni kasalarının tipi de çok güzel ama şöyle ki bu paraya onların çok az km de ikinci elini bulabilirsin. Ama aynı parayla 0 km yeni kasasından cbf 150 alabilirsin. Zaten bu motorlar birbirlerinin muadilleridir. Ben senin yerinde olsam ne kadar dayanıklı da olsa, o kadar para verilmez 0km ybr ye. Innova iyidir ama bence benzin deposu iki bacağının arasında dursun ;)
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
ben farklı birşey söyliyeyim, scooter alınız. Sym fiddle olur, ikinci elde daha harika motorlarda olur... Eğer ki motorsikletten konfor, rahat kullanım, dış görünüş gibi beklentileriniz varsa 2.el bir Gilera Runner'da olur.. İlk motorunsa scooterdan şaşma derim tabii ki vitesli motorsikletide öğrenirsin ama scooterla öğrenmek en kolayıdır en zevklisidir.
cbf al o fiyata daha iyisini alamazsın bana gore ybr den iyi hızlı atık ve cekıcı
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Maksimum 4500 liralık bütçe için CBF 150 uygun gözüküyor, YBR'ler ne yazık ki anahtar teslim 5000'e dayanmış durumda. Benzin deposunun iki bacağın arasında olması konusuna da kesinlikle katılıyorum, Honda eğitiminden sonra benzin deposunu sıkıştırmadan motor kullanılmaz gibi gelmeye başladı
CBF ile ilgili olarak; bugün denk geldi kuryelik yapan iki arkadaşla konuştum, 2011 modelden oldukça memnunlardı.
Apache yi bekleyebilirsen yeni apache den alabilisin abi.Olmadı cbf 150.
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
Bende hiç binmemiştim vitesli motora ama alışıyor insan. Yine de bi kaç deneme yap istersen. Scooter mı commuter mi ona karar ver bence. Sonra çin malı olur olmaz mı bunlara karar ver yoksa herkesten ayrı ses çıkacak. Sen ne istediğini bilemessen bizde bilemeyiz. Mesela bende gidip yamaha xt 125 al diyebilirim. Cbf 150de olabilir ybr 125de keza kymco yada kanuni scooter vs...
Derbi Gpr 125 -> Sym Joymax -> Honda Forza 300 ABS -> Yamaha X-Max 400 ABS
Şahsi fikrim. Scooter sürebiliyorsan hiç scooter almana gerek yok. Honda Cbf150 güzel seni tatmin eder. Başlangıç için vitesli bir motorun olması daha güzel.
Elle tutulabilen , sessizlik vardır..
yamaha ybr ve honda cbf iyi seçim ama ilk motorun olacaksa boşuna yüksek para verip yenisini alma,yarın bir gün sağını solunu kurcalarsın öğrenmek istersin ikinci el alırsan tecrüben de artar,motorla ufak tefek kazalarda motorun değerini de düşürmemiş olursun,vitesli motor tecrüben var mı,ne kadardır motor kullanıyorsun,hız beklentilerin kaç,yolda kalırsan ne kadarlık bir tamirat yapabilirsin bunların hepsi önemli,boy-kilo olayı da önemli,artçılı olacakmısın olmayacakmısın,ilk motorun scooter veya cup olursa daha avantajlı olursun hatta temiz ikinci el bir çin malı motorla motor aksamını öğrendikten sonra biraz eskiterek yeni bir motor alman daha iyi olabilir
'He who laughs last, was too slow to get the joke'::146::::145::::piloot::
o paraya en konforlu en sağlam en az problem çıkaran motor bence cbf 150 apache al diyecem ama üstten eksantrikli olduğu için tipi güzel olsada tvs yi tavsiye edemiyorum honda her ne kadar çin de üretilsede o paraya alınacak en güzel motor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
git er5 al dostum ıkıncı el olsun ama uzun yıllar binersin birazdaha para ayarla 5000 güzel er 5 ler var
:queen:alem bizi biz mz i biliriz :queen:
YBR125 ve CBF150 arasında tercih yapmanı tavsiye ederim.
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim,kafamda iki makina kaldı,biri ybr 125 diğeri ise cbf 150 ikisinden biri olucak inşaallah,ama dediğim gibi ilk vitesli deneyimim olucak,bbakalım hangisinde karar kılıcam
apache rtr 150 tavsiye ederim cbf de kaçıncı viteste olduğunu gösteren gösterge olmadığı için zorlanabilirsin
bu kawasaki bir başka dostummm
En iyi ve güzeli CBF 150 honda serilik onda hız onda kalite onda nede olsa HONDA yakıtı mükemmel zaten benzin fiyatları ortada bence budur. arızadfa yapmaz kolay kolay
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)