en taze üye galiba benim :)
Reklamlar
-
herkese selamlar arkadaşlar benim adım abdullah akhisar/manisada oturuyorum yaşım 26 dersanede danışma memuru olarak çalışıyorum daha dakika bir gol bir olacak belki ama benim bir sorum olacaktı sizlere ben motoruma (yuki 100-7) thai dilinde yazı yazdırmak istiyorum buradaki reklamcılar yapamadılar olmaz diyorlar o yazılar için sizlerin bildiği bu işi yapan kişiler var mı? vasa irtibat numarası verebilirmisiniz en azından telefonda görüşüp yazıları onlara mail yoluyla gönderebilirim diye düşünüyorum bu yazılar benim için çok önemli ilgileriniz için teşekkür ederim hepinize.
Reklamlar
-
öncelikle hoşgeldin.ne yazdıracaksın çok merak ettim?? daha önce forumda böyle bir başlık vardı ve çok yaratıcı şeyler gelmişti
-
''Tek rakibim thy ''
''Yokuşta sollama beni düzde severim seni''
''Güz gülleri gibiydik''....şaka bi yana dostum nette kalıplar görmüştüm tekrar bulursam yollarım..
-
-
istedik vermediler, sen motorcusun dediler
-
ฉันรักเธอ ve คุณคือหัวใจของฉัน yazdırmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.
-
made in china yazdır
-
olabilir aslında en azından çin malı bu deyip herkes yoldan kaçar bende rahat rahat sürerim
-
anaconda84 adlı üyeden alıntı
ฉันรักเธอ ve คุณคือหัวใจของฉัน yazdırmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.
nnnneeeeeeeeeeeeeyyyy??!!???!!!!!!
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Dostum aslinda bakarsan bu thailer alfabeleri kullanilacak millet degiller.Guven bana gunde onlarcasiyla iciceyim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
İSTİSNAYIM KAİDEYİ FENA BOZARIM
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)