zaman çok geç olmadan bir honda600rr alıyım dedim
allah utandırmasın
malatya
34
plastik ve estetik cerrahi uzmanı
kazasız belasız sürüşler dilerim
zaman çok geç olmadan bir honda600rr alıyım dedim
allah utandırmasın
malatya
34
plastik ve estetik cerrahi uzmanı
kazasız belasız sürüşler dilerim
5$ lık kafan varsa 5$ lık kask al :cat:
Hoşgeldiniz. Plastik ve estetik cerrahlığında iyi para var valla. Yakında bir motor galerisi açarsınız artık.
'hızlı yaşa genç öl' bunu bir doktordan işitmek garibime gitti, ama katılıyorum.
''hatırlamak üzere yola koyulmadan önce sahip olmadıkları bir anının izini sürmek..''
W.S.Merwin
onca emekten sonra artık sıra kendine geliyor insanın değil mi?
zamanı iyi kullanmak adına hoşgeldin.
bu arada malatyalı arkadaşlarla tanıştınız mı yoksa yardımcı olayım mı?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hayırlı olsun kazasız belasız
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
abi buradaki herkes tecrübeli bu motor konusunda benimde bi sorum olacaktı sizlere bende de 100lük bir yuki var 3 ay oldu motoru alalı bir de kask aldım gdr diye bi marka nasıldır bu kask bilen kullanan var mı 100TL ye almıştım herkes bu kadar para verilirmi bir kaska diyor ama alırken aldığım kişi baya sağlam olduğunu söyledi içimde yinede bir şüphe var bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar ve abilerim yardımcı olabilirlerse sevinirim ilginiz için şimdiden teşekkürler.
hayırlı olsun kazasız belasız inş ;)
ama sen konuyu anlış yere açmışsın
aşağıdaki linke aç konuyu
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/
5$ lık kafan varsa 5$ lık kask al :cat:
ilginiz için teşekkür ederim sağolun bu arada sizinde motorunuz hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin
Mutlaka alınabilecek en iyi eldiveni almanız dileğiyle. Elinize bi sıkıntı gelmesin tekeriniz düz bassın kaskınız ve aklınız kafanızda olsun iyi sürüşler iyi forumlar hoşgeldiniz
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
iyi akşamlar hocam ilk motorunuzmu sorması ayıp
BYZ ARABALI ÇOCUK...
hoşgeldin tekerin düz bassın malatya 44 de sen 34 lümsün malatya güzel memlekettir ayrıca tadını çıkart
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
hoşgeldin hocam,
motor yakışıklı , eve iş götürmüyosun
ben de kızkardeşini alıcam 125lik önümüzdeki ay aileleri razı edersek(başta babam)..
keyifli sürüşler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)