Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Heeeey

REKLAM ALANI

herkese merhaba

ismim Zekeriya 24 yaşındayım Giresun da yaşıyorum.
    yakın zamanda a 2 ehliyete başvuracağım . Allah izin verirse yaza bende bir motosiklet sahibi olacağım. huyum dur bir şeyi almadan önce uzun uzun araştırırım. agility city , innova ck 125 , ybr , cbf derken bu güzel forumu buldum. artık bende MT ciyim tüm MT ailesine ve MT Giresun a selamlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ÇaPPıR..../XGJAO-200-8
    hoşgeldin fındıkkentli hemşerim maddi durumun iyiyse cbf ye yanaş derim sorunsuzca uzun yıllar binebileceğin bir motosiklet olur eminim.....

Motosikleti
    yamaha ybr 125 ''2011''
    Alıntı jiraiya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese merhaba

ismim Zekeriya 24 yaşındayım Giresun da yaşıyorum.
    yakın zamanda a 2 ehliyete başvuracağım . Allah izin verirse yaza bende bir motosiklet sahibi olacağım. huyum dur bir şeyi almadan önce uzun uzun araştırırım. agility city , innova ck 125 , ybr , cbf derken bu güzel forumu buldum. artık bende MT ciyim tüm MT ailesine ve MT Giresun a selamlar
    bende yazıldım a2 ehliyet sınavına ayın 22 sinde direksiyon sınavı var
    bu dediğin motorlari bende çok araştırdım ve 5. ayda 2011 İnNoVa almaya karar verdim

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Hoşgeldun daaaa

Aradığın hemen hemen herşeyi burada bulabilirsin
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI

hoşbuldum arkadaşlar

inşallah uzun yıllar çok güzel zaman geçireceğim sizlerle birlikte. motosiklet konusunda fikir alışverişinde bulunmadan önce ehliyet konusunda bir sorum olacak. daha önce hiç motosiklet kullanmadım bu yüzden ehliyette sıkıntı yaşamaktan korkuyorum . ehliyete başvurmadan önce istanbul'da honda eğitim akademisine katılsam mı diye düşünüyorum ? hakkında çok iyi şeyler okudum ne dersiniz arkadaşlar ?

izm35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İJ 350''''''CBF 150
    hoşgeldin hemşerum.
    gecenin bu saat,inde
    İSTİSNAYIM KAİDEYİ FENA BOZARIM

hoşbulduk hemşerim

forumda bir sürü model hakkında pek çoy şey okudum. alacağım motosikletten beklediğim şeyler:

1 - uzun yıllar kullanılsın , periyodik bakımları haricinde fazla masraf çıkarmasın.
    2 - benzini koklasın mümkünse hiç yakmasın
    3 - kullanımı , bakımı kolay olsun
    4 - tasarımı güzel olsun

yaptığım araştırmalar sonucunda da 4. maddeden feragat ederek innova 125i de karar kıldım. hız yapayım uçayım kaçayım diye bir düşüncem de yok zaten 80 km en fazla yeter bana.

yakıt tüketimi benim için muhteşem 1,5 1,6 gibi değerlerden bahsediyor arkadaşalar forumda. tabi bu sakin kullanımda oluşan değerler. bir kaç senede zaten yakıttan kendini amorti ediyor motor. sezgin kardeşime katılıyorum kısmetse yazın 2011 innova alacağım bende.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)