Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

herkese merhabalar

REKLAM ALANI
    akrep custom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    custom
    custom motorsiklerlerle ilgili sorularınızı büyük bir zevckle cevaplaya bilirim.mustafa karakulak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Acikcasi bu sitede custom motor konusunda ciddi bilgiye sahip cok ciddi uyelerimiz zaten var. Bir ek uye gelmesi tabiki bizi mutlu eder ama , sizi tanimiyoruz dahi nasil bir zorlukta soru soracagimizi nasil bilelim.

Kendinisi , sahip oldugunuz motoru , yaptiginiz custom projeleri bize gosterir iseniz, bizde sizin is bilginize ve ustaliginiza gore soru sorariz.

Kucuk bir hatirlatma : Sitede ticari amacli kendi reklaminizi vermek yasaktir, bunun icin admin den izinli olmaniz lazim.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

akrep custom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    custom
    adım mustafa karakulak 2005 yılından beri custom motorsikletler ürtetiyorum.2 yıldır düzenlenen uluslar arası ccc festiyallerinde 4 adet kupa aldım.2 side 1 incilik buyıl akrep custom mu kurdum.izmirin ödemiş ilçesinde hala işimi ilerletiyorum.fırsatım olup mesajlarımı dolduramadıgım için.henüz fotolarımı koyamadım yakında inşallah.bu arada yeni bir motorsiklette kendime yaptım.şu sıralar sevgili hakan kara hala üzerinde çalışıyor.tememızda çanakkale yakında ekliycem ve çok iddalıyım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler