mecıdıyekoy custom chopper
Reklamlar
-
arkadaşlar hepinize selam ve saygılar ben hata sonunda bende buradayım ama hala motorsuzum 6 . ay sonunda keeway almaya karar verebıldım sızın vermiş oldugunuz bılgıler sayesınde çok yakında ikinci el bır keeway almış olacagım şimdiden banada satacak olan herkimse o arkadaşada hayırlı olmasını dılerım .yalnız merak ettıgım bır sey var mecıdıyekoy de bır custom chopper magazası gordum ama nette bulamadım burayı içinizde goren bılen varmı acaba herkese selaaam olsun
Reklamlar
-
Mecidiyeköy'deki mağazanın internet adresi www.ttcustomchoppers.com, telefonu 0212 2125788, 212 5437, 212 6458. E-mail adresi hakan@ttcustomchoppers.com . Geçenelrde okuldan dönerken uğrayıp kartlarını almıştım (Not:Siteleri kapalıymış) Vitrinde tuıruncu bir chopper vardı, chopper sevmememe rağmen hasta oldum
-
Hoşgeldin
-
bak HATA yapmışsın şimdiden hoşgeldin
-
Valla ben Keeway meway demedim . Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
aramıza hoşgeldin.
türkiyede choper olayı pek yok malesef. ama motosiklet piyasası son zamanlarda hızla gelişiyo. inşallah yakın zamanda biz de istanbulda bir orange county görürüz (- çok zor çoookkkkk )
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
Süper Moderatör (BBRR)
-
Super Moderator
28 Ocak 2006 günü Motovizyon'a giderken o sabah Zonguldak'tan gelen kocaday geçerken Mecidiyeköy'de OCC benzeri chopperlar gördüğünü söylemişti.Hatta gidip bakacaktık ama hafta sonu trafiğinden korktuk, başka bir buluşmaya bıraktık.Umarım en kısa sürede ziyaret eder işin aslını öğrenir ve belki birer tane ediniriz.
Hatta sonradan öğrendim kocaday orayı ziyaret etmiş.Motorlar çok güzel olsa da 25000 Euro'dan başlayan fiyatları varmış.
-
Arkadaşlar bizzat gittim mekana ancak 25bin euro ortalama motor fiyatı(Kendi zevkinize göre ekleme veya çıkartma yapabiliyorsunuz motora,değişik tarzlarda chopper şasileride mevcut,ancak turuncu olan vitrindekimodelin kasası en gösterişli olanı) ancak OCC nin direk aynısı diyebilirim evladiyelik motorlar yani gidip harley davidson alınacagına onlardan alınır,ancak Türk toplumu için fiyatlar çok yüksek çok fiyat kırmaları lazım..(Ortalama bir motor fiyatına iyi bir araba ve iyi bir marka motor alınabiliyor.)
-
lespaul_84 adlı üyeden alıntı
aramıza hoşgeldin.
türkiyede choper olayı pek yok malesef. ama motosiklet piyasası son zamanlarda hızla gelişiyo. inşallah yakın zamanda biz de istanbulda bir orange county görürüz
(- çok zor çoookkkkk
)
Adamlar Motorlarının Orange county choppers'ın aynısı olduğu iddia ediyorlar motorlarını ayrıca gidip görünce şoke oldum hakkaten müthiş benzerlik...OCC'nin baglı oldugu franchising zincirinin Türkiye ayağıyız gibisinden bir şeyler demişti bir yetkili bana ancak fuarda olcaklar net bilgiyi alabilirsiniz fuardaki standlarından.BU ARADA GİDİN ADRESİNİZİ FALAN VERİN EVİNİZE FUAR İÇİN DAVETİYE ATIYORLAR HABERİNİZ OLSUN.Flood yaptık valla..
-
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
Gitmeyi planlayan varsa ben de gelirim, her gün önünden geçiyorum, bir kez girdim o da cbr'lara bakmak için Hele bir de fuara davetiye yollarlarsa hoplarım zıplarım sevinirim
-
arkadaşlar gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim bende burada olmaktan mutluyum hernekadar şu an motorsuzda olsam
ayrıca mecidiyekoy dekı yer için verilen bilgilerde insanın moralini bozacak cinsten zaten bu OCC nın motorlarını ve fıyatlarını gorup sızlanıyordum şimdi istanbulda ve elimi uzatıp degecek kadar yakın ama maaalesef 25000 eoro dan başlayan fıyatlar yine bana ve benim gibilere hüssraan
-
hata,ben şimdi sana ne diyeyim bir kere buraya ye olmakla hata yapmışsın çünkü bağımlılık yapar,motor olayına gelince bizimde gönlümüzden geçen 25.000 usd lik motorlar ama olmayınca ÇİN İŞİ diyeceksin alıcaksın altına bir iki teker sağlıcakla kal
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
MoToR kardeş aynen dedıgın gıbı buyuk bır ıhtımalle keeway alacagım ama regal de kafamı karıştırıyor .gönül isterki şöyle babalardan bı tane ama hanı ( no women no cry gıbı ama bızımkı no money yes cry oluyor)
-
evet çok güzel bi mağaza ama genelde karma ürün bulunduruyolar heralde 1 markaya bağımlı değil yani...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Yalnız yanlış bilgi vermiş olmayayım 25.000 euro ortalama motor fiyatı yani sanırım 15-20.000 bin euro ya da motor var,40.000 euro ya da motor var.Seçeceğiniz komponentlere göre fiyatlarda değişim gösteriyor.Aynı OCC tarzı motorlar,gidin bakın kartınızı bırakın adresinize fuar davetiyesi atsınlar
-
kullandıkları şanzıman, motor, egzos, hava filtresi gibi şeyler nasıl kaliteli mi yoksa sadece görüntü mü var?
-
Nemrut adlı üyeden alıntı
kullandıkları şanzıman, motor, egzos, hava filtresi gibi şeyler nasıl kaliteli mi yoksa sadece görüntü mü var?
Piyasada olmayan en iyi malzemeleri kullanıyorlar,örneğin:aktarma elemanı olarak zincir yerine genelde Kaliteli KAYIŞ kullanıyorlar.Şasisinden motorun hacmine kadar sen belirliyorsun eğer discovery channel'da ORANGE COUNTY CHOPPERS(Cuma akşamları 23 gibi) programını izlediysen oradaki motorlarla aynı kalitede motor üretiyorlar...
-
occ ile aynı ise niye ucuz
occ'deki motorların amerika fiatı en az 40000$
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler