Selamlar ben Adana-Ceyhan'dan Can...Yaşım küçük olmasına ragmen motor delisiyim..bir başka sitede üyeydim yaşım küçük oldugu için benim hevesimi kırdılar neyse bende buraya geldim...Umarım buradada aynı şeyi yaşamam...
Selamlar ben Adana-Ceyhan'dan Can...Yaşım küçük olmasına ragmen motor delisiyim..bir başka sitede üyeydim yaşım küçük oldugu için benim hevesimi kırdılar neyse bende buraya geldim...Umarım buradada aynı şeyi yaşamam...
Can hoşgeldin yaşının küçük olduğunu bilip abilerinide abi olarak görürsen sorun olmaz hoşgeldin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Saygıdan kusurum olmaz abi...diğer siteden geldim ama o sitedede bi yanlış yapmadım tek sorun küçük olmam...Ama napim Deliyim...Motor hastasıyım
hoşgeldin yaşın kaç ki yazsaydın merak ettim...................
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hoşgeldin Ama yaşın kaç cidden ??
0 Rh (+)
06 - 09
16 abi ...tşk. ler herkeze...site geldiğimden daha iyi ve daha aktif...
ya bu arada yapılan geziler ile ilgili formlar nerede bulamadım da
Adanalı abilerin de var bu sitede ona göre.Saygıdan kusurum olmaz abi...diğer siteden geldim ama o sitedede bi yanlış yapmadım tek sorun küçük olmam...Ama napim Deliyim...Motor hastasıyım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hoşgeldin aramıza
Mesela ben Berlındede yasasam Allahina kadar ceyhanliyimBBRR adlı üyeden alıntı
Honda the Best
CBR 1100 XX
ooo bi adana lı hemşeri daha hoş geldin can
bizde ADANA lıyız sonuna kadar
merak etme kimse hevesini kırmaz bu sitede aksine destekler ler
hade bakim hangi motorlardan hoşlanıyorsun onlarıda yaz tanıt işte kendini
Hoşgeldin Ninja-can
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
Hoşgeldin Can..
hoşgeldin. burada senden büyük olup da ufak uşaklar gibi davrananlar var. mesela 5x
resimdeki kask senin mi?
May the Force be with McLaren Mercedes
Genel olarak Race tipi motorlardan hoşlanıyorum...Ama motor motordur felsefesi de bana uyar..Çok hastayım abiler tedavisi 1 sene bu hastalıgın...seneye 17 oluyorum...Bu arada gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederim...Adanalı abiler Motor club. a gelicem tanışırıs işallah..Dier abilerimde adana-ceyhan gelirlerse mutlaka misafirmsiniz beklerim...
Ailemize hoşgeldin Emin ol burdaki çok kişiye küçük yaşlarda bulaşmıştır motosiklet hastalığı.Sende bi anormallik yok yani.
Hastalıktan hiç rahatsız değilim...Herkezin başına gelsin evet çok güsel bir duygu...Rüzgarla çarpışmak...
HoşgeldinNinja-can adlı üyeden alıntı
İyi ki geldin Ninja_can konuyu iki kelime ile iyi öztlemişsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)