Tüm yol dostlarına selam olsun der,Yaban TÜRK
Reklamlar
-
Adım Yaban TÜRK .
özel bir şirkette İSİG uzmanıyım (işçi sağlığı ve işçi güvenliği) kendimi bildim bileli doğa sporları ve fotoğraf sanatı ile ilgileniyorum (dağcılık ) 19 yıldır.
30 yıllık istanbullu 1 yıllık izmirliyim . istanbul eski ve ilk aşkım izmir candır.
ülkemizin önde gelen kamu yararına çalışan arama kurtarma derneğinin k9 birimi kurucuları arasında 7 yıl kadar profösyenel anlamda arama kurtarma personeli olarak görev yaptım .kriminal,deprem ,sel ,dağ kurtama , göcük,bombalama,kaçırılma vs vs . hayatım boyunca hep bir köpeğim oldu . şu anda 4 aylık alman çoban köpeğim gibi .ilk köpeğim büyük büyük anne olana kadar yaşadı .
Bundan 7 yıl önce kadar MZ 251 motorumla kumlu bir viraja girerek mz ye ve iki tekerleğe veda etmiştim .çok şükür kalıcı bir sakatlığım yok. bu olaydan akıllı deli ünvanını almış olsamda , bir iki tahtamın eksik olduğunu söylerler . ama bu ayrılık acısına daha fazla dayanamayıp yeni aşkıma kavuştum . ck 125 .alışma ve tanışma aşamasındayız . 250 ve 650 cc arası enduru almayı planlıyorum . arıyorum . geçen yıllar zarfında motorsiklet teknolojisi çok gelişmiş . siz bana bildiklerinizi öğretin bende size bildiğim herşeyi öğreteyim. fotoğrafçılık ,dağcılık ,doğada hayatta kalma sanatı vs vs .
yeni yol hikayeleri bizi bekler .
tüm iki tekerlekli yol dostlarına selam ederim .
www.yabanturk.tr.gg
ALDIGI EGiTiMLER SERGİLER:
Karanlık oda fotoğraf çekim ve baskı teknikleri .
Dogada ve Metropolde Temel iLk Yardım Kursu (Akut)
Teknik Sporcu Kazaları iLk Yardım Kursu (Acıbadem Hastanesi)
Dogada Iz Sürme (Akut)
Nevigasyon, Harita okuma (Akut)
Doğada Hayatta Kalma Sanatı (Akut)
Canlı Arama Köpeği Eğitmen Eğiticiliği (Akut)
İz Takibi Köpeği Eğitmen Eğiticisi (Akut Nasar)
A sınıfı Amatör Radyo Lisansı + Trac (Telsiz Radyo Amatörleri Cemiyeti)
ASHI Köpek iLk Yardımı (Akut)
Sar tek III Arama Teknisyenlik Kursu
TAMT (Toplum Afet Müdahale Takımı)
HAVA SAR (Akut ve Hava Kuvvetleri)
Habitat 96 fotoğraf yarışması - istanbul
GEO fotoğraf yarışması -en güzel kırmızı
GEO fotoğraf yarışması -en güzel mavi
Lübnan Halkı Savaş Çocuklarına destek Sergisi – İstanbul
Lübnan Halkı Savaş Çocuklarına destek Sergisi – Ankara
Lübnan Halkı Savaş Çocuklarına destek Sergisi – Bursa
Lübnan Halkı Savaş Çocuklarına destek Sergisi – İzmir
GAFSAD Fırat Fotoğrafçılar Buluşması sergileme ödülü ve karma sergisi.
Anka art center karma resim ,heykel,ve fotoğraf sergisi.2007
Deyim sanat galerisi sonbahat karma resim,heykel,fotoğraf sergisi. 2007
Anka art sanat merkezi açılış organizasyonu .
Şehit aileleri dayanışma sergisi . 15 aralık 2007 saat 14:00/15 ocak 2008
Kırklareli belediyesi ortak katılımlı çocuk portreleri sergisi 2008Kaçkar dağları kış zirve tırmanışı 2008
Masal köyün sandalları kişisel sergisi.
2010 Mardin fotomaratonu jüri seçici ödülleri.
2010 kuşadası fotomaratonu sergileme
2010 aladağlar trans geçiş 80 klm fotomaratonu sergileme
Katır kıçında aladağlar. kişisel sergisi .pek yakında . belgesel .
katırcılarla dağcıların dağlarda birleşen kader çizgileri .
Yaban TÜRK,ün vizöründen sessiz çığlıklarım. MARDİN .pek yakında kişisel sergisi.
KATILDIĞI BAZI OPERASYONLAR .
17 . 08. 1999 Marmara depremi) Kurtarma (Deprem)
12.11.1999 Düzce depremi kurtarma operasyonları (Kaynaşlı). Kurtarma (Deprem)
02. 06 .2001 Balıkesir - Bigadiç kayıp çocuk arama operasyonu. Kurtarma (Dağ)
01.05.2001 İstanbul - Belgrad orman arama operasyonu. Kurtarma (Dağ)
30.12.2000 İzmit - Kandıra operasyonu. Kurtarma (Dağ)
21.05.2001 İzmit - Yuvacık 4 yaşındaki kayıp çocuğu arama operasyonu. Kurtarma (Dağ)
07.06.2001 Balıkesir - Mudanya kayıp çocuk arama operasyonu. Kurtarma (Dağ)
24.06.2001 Sakarya - Karasu . kayıp arama operasyonu. Kurtarma (Dağ)
29.04.2002 Bolu. Kayıp taksi şoförünün arama operasyonu. Kurtarma (Dağ)
08.08.2002 İstanbul - Yenisahra ve Hasanpaşa. Sel-su tahliyesi operasyonu. Kurtarma (Sel)
02.02.2003 İstanbul - Gaziosmanpaşa. Taşocağı arama kurtarma operasyonu. Kurtarma (Göçük-Deprem
19.04.2003 Kastamonu - Çatalzeytin. Arama operasyonu. Kurtarma (Doğa)
01.05.2003 Bingöl. Deprem arama kurtarma operasyonu. Kurtarma (Deprem)
01.06.2003 İstanbul - Sarıgazi. Kayıp arama operasyonu. Kurtarma (Doğa
25.10.2003 Kocaeli - Kandıra. Arama operasyonu. Kurtarma (Doğa)
20.11.2003 İstanbul – Taksim İngiliz Konsolosluğu. Arama kurtarma operasyonu. Kurtarma (Kriminal)
20.11.2003 İstanbul - Levent. HSBC Bank arama kurtarma operasyonu. Kurtarma (Kriminal)
01.12.2003 Kocaeli - Karamürsel. Arama operasyonu. Kurtarma (Doğa)
31. 07. 2008 İski tuzla biyolojik arıtma tesisi çamur çürütme tankı göçük enkazı kurtarma operesyonu.
Reklamlar
-
aynı konudan 3 tane açmışsın bu arada hoşgeldin
-
acemilik işte kuzen nerden silinir bunnar ?
-
hoşgeldin.az zamanda cok iş anladıgım kadrıyla esprili de birisiniz umaım dilediğiniz motora kavusursunuz.
We believe in sky,not to sunroof!
-
hoşbulduk kamereman arkadaş burada herkes nic mi kullanıyor nasıl hidap edeceğim bilemedim . isimlerinizide yazarsanız sevinirim daha rakı içecez
-
Hoşgelmişsin hocam.daimi olman dileğiyle
-
Üstad hoşgeldin. Şu zamana kadar yaptıkların takdire şayan, maşallah...
Yediğin içtiğin senin olsun, olurda ilerleyen zamanlarda yapılan organizasyonlarda bulunursan, soru cevaplamalardan bulunduğun operasyonlardan daha çok yorulacaksındır...
(Bu arada adım Ahmet lakin buralarda tanışmış kişiler isimle hitap edebildiği gibi diğerleri örneğin @yabanturk diye hitap edebilir.)
Kolay Gelsin.
-
motosiklet.net üyesiyim..
-
hoşgeldiniz.
kendinizi gayet güzel anlatmışsınız.
topluma yararlı olaylarda da bulunmuşsunuz, çok takdir ettim.
birçok konuda fazlaca bilginiz var, artık sizden çok şey öğrenirz.
-
sevgili yabantürk,maşallah çok hayati işler yapmışsın
tebrikler.
motor dostluğuna hoşgeldin.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
-
Hoşgeldiniz . Yapmak isteyipte yapamadığım birçok şeyi yapmışsınz. İmrendim açıkcası
-
Hoşgeldiniz, şimdiden forumu renklendirdiniz...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
hoşgeldiniz yabantürk , yaptığın işler gönül adamı olduğuna işaret birçok ortak arkadaşımız çıkacağına eminim ,rakı içerken konuşuruz artık bundan kelli yamantürk olarak aklımda kalacaksınız.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
hoşgeldin dostum.adım yazıldığı gibi okunur...senin gerçek adın mı yaban dır??bu isimle Kadir İnanır aklıma geliyorda..
bu arada rakı ve bilimum benzerleri benim ilgi alaka sınırlarımın yanına bile uğrayamaz..ya onlar yada ben
seçim sizin artık...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
hoşgelmişsin faydanlanman ve faydalı olman dileğiyle. saygılar
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
-
hosgeldın abı ...masallah agzına kadar dolu dolu gelmıssın..tebrikler..ve benım memlekettede bulunmussun halkım adına tesekkur ederım..
O KaSK Takılacak ULANNNNN
-
Hoşgeldiniz,
Sizi fotokritik sitesinden biliyordum ama motorcu olduğunuzu bilmiyordum.
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
-
yoğun bir iş haftasına başlarken herkese merhaba ve günaydın .
selam veren ,iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara ayrı ayrı tek tek teşekkür ederim sanal olarakta olsa aranıza yeni katılmama rahmen kendimi çok yakın hissetttim hepinize . umarım en kısa zamanda bir araya gelir karşılıklı tanışıp sohbet etme imkanımız olur .
selam eder herkese bereketli sağlıklı bir hafta geçirmesini dilerim
-
Hoşgeldiniz, 250-650cc arası cross-enduro arası motosiklet bulmak benim de derdim,kolay gelsin. Honda Xl 600-650R modelleri var ama Tr'de çok az.
-
Aramiza hos geldin
Acikcasi tum egitimler ve sporlar cok guzel ama
Eger firsatin olupta cross bir motorla Trans Toros yapma firsatin olursa su tum liste onun yaninda solda sifir kalir. O motorla her turlu heycani yasarsin.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)