Hoşgeldiniz,
Güzel Deneyimler,Başarilarin devamini dilerim...
Hoşgeldiniz,
Güzel Deneyimler,Başarilarin devamini dilerim...
Hoşgeldiniz gönlünüze uygun bir motosiklet edinirsiniz umarım.
İş güvenliğinde kask, korunma ağacının en sonunda yeralsa da motosiklette en başında yer alıyor galiba ya da asfaltı yumuşak bir malzemeden yapmak da işe yarar mıki? Neyse tekrar hoşgeldiniz.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
yok vallaha timoti arkadaş iş güvenliğindede kask ilk başta gelir bizde başkasını bilemem . benden önce 7 kişiyi defnetmişler benden sonra çok şükür yara bandından başa birşey kullanmıyoruz tedbir kuldan takdir allahtan günün süzü olarak kayıtlara geçiriyoruz
yörük arkadaş merhaba .
gördümki gv 250 kullanıyormuşsun , son bir haftadır bu motorun üzerine öyle bir yoğunlaştımki sorma gitsin . bir kullanıcı olarak tavsiye edermisin artı ve eksilerin nedir sence .
selam ederim '' dedim '' özelden mesaj atayım size dedim ama alttaki yazı çıktı . bu nasıl salak saçma bir uygulamdır yahu . bu sistemi kuran sivri zekalı arkadaş kendisi pek aylak herhalde . işi gücü bırakıp sağa sola mesajmı atalım yani özelden bir soru soracaz diye .
fotoğraf yüklemedede aynı buna benzer bir saşmalık var .
Diğer üyelere ziyaretci mesajı gönderebilmeniz için siteye en az 50 mesaj yazmış olmalısınız. Mevcut mesaj sayınız 4.
Hoşgeldin............................
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
yabanturk hani iş güvenliğinde kaynaktan başlanır ya onu demek istedim. Mesela ortamda zehirli gaz salan bir kazan varken önce gaz salınımı engellenir. Yoksa işçiye o ortamda maske taktırmak sadece hayatını uzatır. Elbetteki maske koruyucular olarak kullanılır fakat korunmanın en son ayağıdır.
Umarım düzgün ifade etmişimdir. Bunları okuyalı yıllar oldu. İyi günler.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)