Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Dost dost diye nice sineğe sarıldım benim sadık yarim karafatmaymış

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Piaggio X9 Evo 500
    Aya bu şekilde gidilecekse ben dünyada kalmayı tercih ederim. Halbuki örfüne, adetine, tarihine bizden çok daha bağlı olduğu halde dünya devi olan milletler de mevcut ama biz kolay olanı tercih ediyoruz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    yapmayın arkadaşlar. bir karikatürden yapılan bir alıntıdır bu.

aya gitmekle, kolay olanı seçmekle ne ilgisi var?

bu bir espri.

tekrarlama gereği duydum, eminimki dergiyi elinize alıp okusaydınız sizde gülerdiniz.

burda bir aşağılama yada hor görme yok sonuçta.

uzatmayalım bence bu konuyu.

oldu olacak karikatürü yorumlayalım o zaman; aşkından kafayı üşütmüş bir deli böceğe olan hasretini dile getiriyor

yiğit özgür'den geliyor.

(kafada huni elde böcek bir adam)

adam: dost dost diye nice sineğe sarıldım benim sadık yarim karafatmaymış. naber kız.

böcük: manyak

http://www.itusozluk.com/gorseller/dost/56497
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    sordum, öğrendim.

katli vaciptir, kendisine kpss kazanmış lakin atanamamış seçimden sonra atanacak deyü selektör yapılan öğretmen adayı muamelesi yapıla.

fazla kalabalık edip kapının önünü kapatmayın, geçün içerü.

bu aralar böyle enteresan girişler yapmak moda oldu kimisi kendini farklı zanneder, kimisi tutar karikatür repliği yazar.
    can't be worried about that shit. life goes on man.

Motosikleti
    Olsa da yazsam.
    Konunun daha fazla uzamaması için anlayış, hoşgörüleri ve paylaşımları için yukarıdaki arkadaşlara teşekkür ediyorum akabinde buradaki mevcudiyetimin ve istikbalimin yegane temeli de zaten budur diyorum..

"onu mu alam, bunu mu alam, ne yapam, başımı nerelere vuram" gibi soruları 1 sene boyunca burada zibilyonkere dile getirip emek ziyanlığı yaratan "eh kısmet değilmiş insanı" olmak istemiyorum...
    Farklı olmaya çalıştığımı zibidilik yaptığımı düşünenler de varsa artık pencereden atsın beni insin aşağı tutsun beni nediyim

Amaç bellidir.. Ehliyet yolda , para kumbarada ee motor nerde ? Yok .. Sezona bir motor kullanıcısı olarak başlama inancım tam ..

Ben hiç yolda araba kullanan iki şöförün biribine selam verdiğini ya da biribiini kollladığını görmedim..
    Lakin Motorsiklet kullanıcılarındaki anlayış bunun tam aksi yönündedir ve buradaki ortak paylaşımın ve iyi niyetin kaynağı da budur... Bu sebeple yollarda nekadar çok motor kullanıcısı olursa şu lanet trafik okadar çekilir olacaktır..

Düşündüm de buradaki çoğu arkadaş bir motor sahibi ve diğer insanlara göre bir motor kullanıcısı olmakla zaten bir fark yaratmışlar kendilerinde... Bu yönde sanırım evet ben de farklı olmaya çalışıyorum

@overcloud..... Etkinliklerini takdir ediyorum.. Aslında etmiyorum kıskanıyorum. olan var olmayan var neticede komşusu akbil ile aktarma yaparken tek teker giden motorcu yu kınarım ben..

n61l - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jawa 638
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üye arkadaşımız mısralarında cebren motosikletten uzak kalmanın acısını ve yerine başka birşey koyamayacağını idrak ederek eninde sonunda ve kesin bir kararla motosiklete yönelmenin heyecanını betimlemektedir.

Anlama, açımlama ve yorumlama sanatı olarak kabul edilen hermeneutik başlangıçta özellikle geçmişten gelen ancak gelinen aşamada dil ve içerik açısından anlaşılır olmaktan çıkmış ''bağlayıcı'' ve ''kutsal'' metinleri tekrar anlaşılır hale getirmek amacına hizmet eder ve 18. yüzyıl sonlarına kadar özellikle teoloji ve kısmen de hukuk alanında kullanılır. Ancak özellikle 19. yüzyılın başlarından itibaren edebiyat metinlerinin yorumlanması alanında da kullanılan genel bir hermeneutiğe dönüştürlmesiyle birlikte çeşitli sorunlarla karşılaşır ve ağır eleştirilere uğrar. Hermeneutik, karşılaştığı bu sorunların, getirilen eleştirilerin ve çoğu zaman da içinde bulunduğu dönemin düşünce sistematiğinin etkisiyle konumunu ve bakış açısını sürekli gözden geçirir. Bu çalışmada Schleirmacher, Dilthey ve Gadamer'in hermeneutik üzerine ortaya koydukları düşünceler ışığında bu gözden geçirmenin nasıl gerçekleştiği ve bunun hermeneutiğin özellikle edebiyat metnine yaklaşımını nasıl etkilediği sorusu üzerinde durulmaktadır.

Anlam, iletişim sırasında iletinin alıcıda uyandırdığı her türlü etkidir.
    Her anlam bir bağlamda oluşur ve farklı bağlamlarda farklı algılanabilir.
    Her metnin anlamı birbirinden farklıdır ve metni her okuyan farklı bir şekilde anlamlandırır.
    Bir metnin çeşitli zamanlarda, farklı kişilerce değişik yorumlanabilmesi çok anlamlılığındandır.
    Okurun bilgi, kültür seviyesi, zevk ve mizah anlayışı, ruh hâli, yaşı, yaşadığı ortamı farklı anlamlandırmasında etkilidir.
    ++rep kuvvetmira, hatta kisinin kendisi en temel baglamdir da diyebiliriz.

yeni arkadas da hosgelmis
    "yorgunum cok yorgun"

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)