Aya bu şekilde gidilecekse ben dünyada kalmayı tercih ederim. Halbuki örfüne, adetine, tarihine bizden çok daha bağlı olduğu halde dünya devi olan milletler de mevcut ama biz kolay olanı tercih ediyoruz.
Aya bu şekilde gidilecekse ben dünyada kalmayı tercih ederim. Halbuki örfüne, adetine, tarihine bizden çok daha bağlı olduğu halde dünya devi olan milletler de mevcut ama biz kolay olanı tercih ediyoruz.
yapmayın arkadaşlar. bir karikatürden yapılan bir alıntıdır bu.
aya gitmekle, kolay olanı seçmekle ne ilgisi var?
bu bir espri.
tekrarlama gereği duydum, eminimki dergiyi elinize alıp okusaydınız sizde gülerdiniz.
burda bir aşağılama yada hor görme yok sonuçta.
uzatmayalım bence bu konuyu.
oldu olacak karikatürü yorumlayalım o zaman; aşkından kafayı üşütmüş bir deli böceğe olan hasretini dile getiriyor
yiğit özgür'den geliyor.
(kafada huni elde böcek bir adam)
adam: dost dost diye nice sineğe sarıldım benim sadık yarim karafatmaymış. naber kız.
böcük: manyak
http://www.itusozluk.com/gorseller/dost/56497
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
sordum, öğrendim.
katli vaciptir, kendisine kpss kazanmış lakin atanamamış seçimden sonra atanacak deyü selektör yapılan öğretmen adayı muamelesi yapıla.
fazla kalabalık edip kapının önünü kapatmayın, geçün içerü.
bu aralar böyle enteresan girişler yapmak moda oldu kimisi kendini farklı zanneder, kimisi tutar karikatür repliği yazar.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Konunun daha fazla uzamaması için anlayış, hoşgörüleri ve paylaşımları için yukarıdaki arkadaşlara teşekkür ediyorum akabinde buradaki mevcudiyetimin ve istikbalimin yegane temeli de zaten budur diyorum..
"onu mu alam, bunu mu alam, ne yapam, başımı nerelere vuram" gibi soruları 1 sene boyunca burada zibilyonkere dile getirip emek ziyanlığı yaratan "eh kısmet değilmiş insanı" olmak istemiyorum...
Farklı olmaya çalıştığımı zibidilik yaptığımı düşünenler de varsa artık pencereden atsın beni insin aşağı tutsun beni nediyim
Amaç bellidir.. Ehliyet yolda , para kumbarada ee motor nerde ? Yok .. Sezona bir motor kullanıcısı olarak başlama inancım tam ..
Ben hiç yolda araba kullanan iki şöförün biribine selam verdiğini ya da biribiini kollladığını görmedim..
Lakin Motorsiklet kullanıcılarındaki anlayış bunun tam aksi yönündedir ve buradaki ortak paylaşımın ve iyi niyetin kaynağı da budur... Bu sebeple yollarda nekadar çok motor kullanıcısı olursa şu lanet trafik okadar çekilir olacaktır..
Düşündüm de buradaki çoğu arkadaş bir motor sahibi ve diğer insanlara göre bir motor kullanıcısı olmakla zaten bir fark yaratmışlar kendilerinde... Bu yönde sanırım evet ben de farklı olmaya çalışıyorum
@overcloud..... Etkinliklerini takdir ediyorum.. Aslında etmiyorum kıskanıyorum. olan var olmayan var neticede komşusu akbil ile aktarma yaparken tek teker giden motorcu yu kınarım ben..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)