hoşgeldin,dogru seçim...
hoşgeldin,dogru seçim...
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
hoşgeldin !
ashey hoşgeldin ...
Metal mesajının içeriğinde başlık konu dışında çıkan forum içerisinde kişisel tartışma çıkarabilecek mesajlar silinmiştir.
Bilginize. Saygılar
************** Site Yöneticisi: Skullhunter **************
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılması ve mesajlar kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşıdığı için bazı mesajlar düzenlendi bazılarıda silinmiştir. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Konu başlığının kilidi gerekli düzenlemeler yapıldığı için açılmıştır. Saygılar
Ashes sende aramıza hoşgeldin
Hoşgeldin dostum, doğru yerdesin
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Baslık olması gerektiği hale geldi..Tesekkurler emegi gecenlere.. Tekrar hosgeldin..Gecmiş olsun.. Darısı başkalarınında başına...
arkadaşlar ilginize alakanıza çok teşekkür ederim hoşbulduk
hehe, hoşgeldin ashes aramıza.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
ashes
HOŞGELDİN aramıza.....
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
hoşgeldin ersen kardeş
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Mert herşeyi anladım da niye hehe falan yapıyosun bakiyim ? ne o oyle hehe hosgeldin falan .. Özledim la seni.. Bir ara görüşelim..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Hoşgeldin
Hoşgeldin..
sevgili luxor allah nasip ederse yazın beraber bir araya gelince daha detaylı konuşuruz bazı konuları.ekran başında her şey anlatılmıyor.herkesi çok seviyorum.hayatta hepinize başarılar diliyorum.herşey gönlünüzce olsun.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
aramıza hoşgeldin dostum
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)