Merhabalar. Ben Tuba. 20.04.1981 İstanbul doğumluyum. Siteye facebooktan uyeydım. 29 Ekim Şehitlik Kortejinde sizlerle birlikteydim.Siteye üye olarak güzel dostlukların içinde bende olmak istedim.....
Merhabalar. Ben Tuba. 20.04.1981 İstanbul doğumluyum. Siteye facebooktan uyeydım. 29 Ekim Şehitlik Kortejinde sizlerle birlikteydim.Siteye üye olarak güzel dostlukların içinde bende olmak istedim.....
Tuba EROĞLU---Zor diye birşey yoktur, İmkansız biraz zaman alır.....
MT ailesine Hoşgeldiniz....
Hoş geldin Tubii.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Hoşgeldiniz
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Aramıza hoş geldini kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
hoşgeldiniz
iyi forumlar
motosiklet.net üyesiyim..
hoşgelmişsiniz ben kortejde gördüm galiba sizi ama tam hatırlamıyorum ninja çoktu zaten biri ninjetti sanırım neyse başka etkinliklerde görüşmek dileğiyle...
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
hoş geldin kardes
KaZaDaN SoNRa BiR TeK KoRNaSı KaLDuuuu....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)