Arkadaşlar merhaba! Uzun sayılabilecek bir süredir özellikle forum sayfalarını okuduğum 'e yeni üye oldum ve kısaca kendimi tanıtmak istedim. Öncelikle adım Serhat. Ankara'da doğdum büyüdüm fakat üniversite için İstanbul'a yerleştim. Şu anda İ.Ü'de insan kaynakları konusunda yüksek lisans yapıyorum, daha doğrusu yapmaya çalışıyorum Bir yandan da endüstriyel elektronik konusunda faaliyet gösteren aile şirketimizde çalışmaktayım. Hayatım özetle böyle...
Motor aşkına gelince...8-9 yaşlarındayken babamın motor kiralayıp beni gezdirmesiyle geçen pazar günlerimizde başladı sanıyorum (o yıllarda hiç farketmemiştim) Sonradan sonradan ufak ufak kıpırdanmaya, özellikle geçen yılın bahar aylarından beri de içimde hapsolmama konusunda ciddi bir tavır sergilemeye başladı! İşte ben de o günlerden beri motosiklet.net sayfaları arasında bir sağa bir sola savruluyorum. Bu konudaki son nokta da Honda'nın motosiklet eğitimine katılmam oldu. Burada izlenimlerimi anlatmama gerek yok sanırım, çünkü şu anda kullanıcı adını hatırlayamadığım bir arkadaşım çok güzel satırlar yazmış bu konuda. Ama yine de benden bişeyler duymak isteyen olursa her zaman açığım.
Henüz bir motor ruhsatında adım yazmıyor ama bu durumu çok uzun süre muhafaza edebileceğimi sanmıyorum. Burada adını sayamayacağım birçok arkadaş farkında olmadan motor seçimimde, bilincimde vs... birçok etki yaptı. Onlara da yeri geldikçe teşekkür edeceğim ama şimdiden artık aranızda olmanın verdiği mutlulukla teşekkür etmek istiyorum.
Çok uzattım ve sanırım forumda daha sonra yazacağım mesajlar da benzer nitelikte olacaktır. Şimdiden özür dilerim
Herkese güvenli ve keyifli sürüşler diliyorum!!