hoşgeldin...
hoşgeldin...
hoşgeldin
Hoşgeldin zatı alçakgönül ,Her insanın bir önemi vardır,en azından bir diğerince..moonchild adlı üyeden alıntı
gaza gelme;kaza gelmesin
Dostça karşılama için herkese teşekkürler!
[FONT="Comic Sans MS"]And you run and you run to catch up with the sun, but it’s sinking...[/FONT]
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldin
May the Force be with McLaren Mercedes
hoşgeldin serhat,baya uzun yazmışsın ama motor yok olsun onuda alırsın,sıkı dostluk bağları kuracağına eminim
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Çok teşekkür ederim. Sanırım rahatsızlığınla ilgili bir topic vardı, oraya yazamadım ama buradan geçmiş olsun dileklerimi ileteyim. Umarım işler karmaşıklaşmadan sağlığına ve motoruna kavuşursun!MoToR adlı üyeden alıntı
Motor edinmek benim için biraz meşakkatli bir iş! Bir kere bu işe gerekli bütçeyi ayırmam gerekiyordu, ancak bu kredi olaylarıyla falan onu çözebilirim diye düşünüyorum. İkinci ve en önemli sorun ve soru da "hangi motor?" İşteo cevabı vermem oldukça zor olacak gibi geliyor. İleriki yıllarda sırtında olmak istediğim motor kesinlikle bir cruiser. Ancak öncelikle bir 50-60bin kilometreyi gövde yapısı olarak cruiser'a yakın olan bir 150-250 cc'yle yapmak istiyorum. Forum sayfalarından da anladığım üzere bu klasmanda birçok uygun fiyatlı motor mevcut. Fakat bunların arasından minimum sorun yaratacak ve o nispette de bütçeyi sarsmayacak bir motor seçmek zor olacak gibi gözüküyor. Aslında bu konuda bir sürü soru işareti var(dı) kafamda ancak ilgili topiclerde arkadaşlar yazılması gerekenleri yazıyolar ben de büyük bir ilgiyle okuyorum. Şu aralar pasif bir üye gibi gözükmemin asıl nedeni de bu. Boş mesajlar atıp rahatsızlık yaratacağıma, önce okumayı tercih ettim ben!
Herkese keyifli ve güvenli sürüşler! Karşılama için tekrar tekrar teşekkürler!
[FONT="Comic Sans MS"]And you run and you run to catch up with the sun, but it’s sinking...[/FONT]
hoşgeldiniz...sevgi ve saygının esigenmediği günler diliyorum.izmir karşıyakadan selamlar.
Hoşgeldim
umarım bir an önce rüzgarla dans etmeye başlarsın
mutlu kal dost
Merhaba Aramıza hoşgeldin...
Hoşgeldin...
Something in the Way..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)