Herkese selamlar;
İzmir'den Güneş ben. 2005 model siyah YBR sahibiyim. Benim ilk motosikletim ve alalı daha 3,5 ay oldu. Daha once hic motosiklet deneyimim olmamıştı. Fakat bisiklet ile uzun seneler yol yapmışlıgım vardır. 2 tekerlek uzerinde olmak beni rahatlatıyor, hayatın tekduzeliginden kurtulmamı saglıyor. Bunu ilk farkettigimde ilkokulun son senesiydi. O sıralar deliler gibi anadolu lisesi sınavlarına hazırlanırken farkettim ki kafam her bozuldugunda veya stres katsayım arttıgında bisikletimi alıp yollara cıkıyordum.
Şimdi ise bu sevdayı motosiklete taşımanın zamanı gelmişti benim için. Birincil hedefim hafta sonu çadırımı, uyku tulumumu alıp kafama gore sevgili Ege kıyılarında gezip kamp yapmak, hatta ve hatta oltamı da alıp butun gun balık peşinde koşmak falandı. O yuzden de YBR'yi tercih ettim. Şimdilik işimi uzun sure görür gibi. Büyüyünce güzel bir enduro sahibi olmayı düşünüyorum.
Motosikleti aldığımda ilk yaptıgım iş ehliyetimi de almak oldu. Bunun yanında kesinlikle ve kesinlikle güvenliğe tam olarak özen gosteririm. Beni tanıyan herkes bilir sözkonusu trafik oldugunda aşırı disiplinliyimdir. Daha gencim, gideceğim cok uzun kilometreler var bu yuzden de kesinlikle en ufak hata yapmak istemiyorum ki her anımın tadını çıkartabileyim.
Benden bu kadar aklımdan geçenleri dökebildiysem ne mutlu bana.
Cuma gunleri toplantılara elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum, görüşmek üzere...
İşte fotoğrafım, olur da yolda karşılaşırsak gülümseme eksik olmasın diye