selam arkadaşlar 10 yaşına kaadar okul falan almanyadaydım ailevi nedenlerden dolayı 10-20 arası fırlamalık dönemi koyu bir michael jakson hayranıyım dans etmeyi severim 20-25 ne işi kursam evlenmeden ölücem galiba ) aradığım insanı bulamıycam modu 25-31 hayatını yaşa herşey tıkırında nasılsa modundayım ) fatih istanbuldan 31 yaşındayım otomotiv ve gayrimenkul işi ile uğraşıyorum biyanım kalk gidelim bi yanım b... otur diyor 14 senedir aktif araç kullanıyorum 13 yaşlarında bir motor kiralamıştım ön frene basıp uçtuğumu hatırlıyorum yıllar geçti motor aşkı bir virüs gibi girdi içime artık nette fıstıklara veya arabalara haberlere bakıcama motorlara bakıyorum ve forumları inceliyorum yoldada motorları inceliyorum evlendik barklandık çoluk çocuğa karıştık seyahati severim tatili gezmeyi pilot olucak değilim araba bi yanda dursun ara ara takılırım diyorum ama motor beni farklı bir frekansa itiyor hani kızgın kumlardan serin sulara atlarsınya hani hani elini prize sokarda çarpılırsınya onun gibi bişey işte voltajı yüksek beni çekiyor girdab gibi içine çekiyor beni motor sevdası )
yok canım o kadarda değil ama güzel bir duyguya benziyor tekrar selam ederim stop büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden yaşıtlarımın yanaklarından öperim stop )