selam arkadaşlar ben kütahya tavşanlıdan motocross_007 tüm motor camiasına merhabalar
selam arkadaşlar ben kütahya tavşanlıdan motocross_007 tüm motor camiasına merhabalar
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ya arkadaşlar sizce son 3 gün içerisinde kütahya tavşanlı'dan bu kadar çok üye gelmesi garip değil mi?
özellikle de Hayal_ isimli arkadaş banlandıktan sonra?
eğer aynı kişi değilsen özür dilerim, o zaman hoşgeldin.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
maşallah bütün tavşanlı burada
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hoşgeldin
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
Kütahya Tavşanlı dan gelen gelene hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
biz bilmiyoruz adını.
motocross tanıyomuş ama arkadaşıymış. ona sor istersen.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
Hoş geldin kalıcı olman dileğiyle
tavşanlı neresi? bir google earth fotosu gönderseniz? (bu kadar akıncı olunca merak ettim)
hoşgeldin
May the Force be with McLaren Mercedes
tavşanlı kütahyanın bir ilçesi.hoşbulduk sağolun.
hoşbulduk diğer taunuscu arkadaşın dediği gibi tavşanlı bir ilçe.hoşbulduk arkadaşlar sağolun varolun
hoşgeldin ama benim kanaatimce arabadan vazgeçip demirat resimlerinden birini veya özel resim koyman daha iyi olur
ya kardeşim ben arabadan vazgeçerim ama ford taunus gts den vazgeçemem.hoşbulduk sağolun...rapide adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)