Merhaba Arkadaşlar Foruma Yeni Katıldım.Bir Mondial KT 125 Kullanıcısı Olarak Aranıza Yeni katıldım.
Merhaba Arkadaşlar Foruma Yeni Katıldım.Bir Mondial KT 125 Kullanıcısı Olarak Aranıza Yeni katıldım.
hşgeldin arkadaşım...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
'e HOŞGELDİN....
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
Hoşgeldin Dostum..
Hoşgeldin
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
hoşgeldin arkadaşım... avanosta peri bacalarının arasından geçen o ıssız yollarında motor sürmek ne keyiflidir kimbilir...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
AVANOSLU_NURİ hoşgeldin aramıza. Babamda avanosludur, ben hiç gitmedim ama hemşeri sayılırız
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Hoş geldin kalıcı olman dileğiyle
Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
hoşgeldin arkadaşım
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
hoşgeldin dostum..
[FONT="Times New Roman"][SIZE="3"]Risk almayan ilerleyemez. Kaplumbağa bile ilerlemek için kafasını kabuğundan çıkarır.[/SIZE][/FONT]
:bounce: [SIZE="3"][COLOR="Silver"]1[/COLOR][B]B[/B][COLOR="silver"]9[/COLOR][B]J[/B][COLOR="silver"]0[/COLOR][B]K[/B][COLOR="silver"]3[/COLOR][/SIZE]
SAOLUN ARKADAŞLAR HOŞBULDUM.Sizinle Tanışmaktan Çok memnun vede Mutlu Oldum.Burda Hemşerimde Varmış.Avanosa Gelip Görmeni Tavsiye Ederim Arkadaşım.
hoş geldin nuri kardeşş..
Aramıza hoşgeldin Nuri kardeş Avanos gerçekten görülecek yer. İsmi aklımda değil ama yeraltında bir çömlek atölyesini gezip, ikram edilen güzelim şarabıda içtim ve yapılan eserlerede hayran kaldım. Sizin oralar açık hava müzesi gibi valla.
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
Valla öle motoman kardeş.hele buranın otantik havasında motosikletle gezmeside ayrı bi zevk.avanos el sanatları ile meşurdur.çanak ve sermik yapımı ile büyük bir nüfus geçinmektedir.Ha bu arada hoş bulduk numan kardeş saolasın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)