Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

selamlar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    monero cmx 250
    arkadaşlar abiler kardeşler sitenize yeni üye oldum,biraz dolaştım ve çok faydalı bilgilere rastladım hepinizin emeğine sağlık benim 2 teker sevdam 1990 da başladı ve kendime birtane jawa 350 aldım ve 2000 senesine kadar zevkle kullandım ucuza bir araba denk geldi ve onu alabilmek için param yetişmedi motorumu satmak zorunda kaldım uzun lafın kısası bugünlerde yine bir motor sahibi olmak istiyorum favorilerim arasında cros sınıfından ramzey,asya motor,kanuni var araştırma yaparken dediğim gibi sitenize rastladım bu 3 markadan birini seçicem eğer sizde yardımcı olursanız sevinirim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki er-5
    aileye hoşgeldin kardeşim 3 markada emsal bana göre belki kanuni bir adım önde olabilir

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aramıza hoş geldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

hattat_hasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda ANF 125İ İnnova & honda sh 300i
    hoş gelmişin.... neyazkki dediğin tip motorlarla ilgili bilgim yok üzgünüm ama gezilerde görüşmek dileğiyle...
    Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş

Motosikleti
    mondial-125mg
    kanuni sınıfında o tip motorlarda iyi diyebilirim şimdiden hayırlı olsun diyeli kardeşim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)