Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Slm Arkadaslar

REKLAM ALANI

Yahu Kaç Gündür Soruyorum Bi Allahin Kulu Fikrini Yazmiyor Moralimi Bozdunuz....
    Bu Yaz Motor Alacağim Ama Karar Veremiyorum Vitesliden Baslamak Zor Olurmu Yoksa Scooter Mi Alsam. Bi De Marka Cikmazim Var Vitesli De Honda Cbr 125 Mondial Mct 250 Scooter Da Kanuni Deer 152 Ve Dealim History 125 Arasinda Gidip Geliyorum Bi Zahmet Bişeyler Söyleyin...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşım aramıza hoşgeldin
    Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
    uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle

TUTKU YARATIR........................................... ......................

Tabiki scooter daha kolay kullanılır ama viteslinin tadıda başkadır ybr 125 kötü motor değil bence iyi bir seçim son karar elbette senin
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    bence scooter'la başla çok kolay olur bende scooter'la başladım ve baya bi yol ilerlidim,ondan sonra vitesli motora geçersin.model ve marka tercihine bir şey diyemem ona ancak sen karar verebilirsin fakat benim fikrimi soracak olursan sana 1500 ytl civarı olan 150 cc'lik mondial 151 rs scooter'lar var ilk başlayanlar için ideal hem fiyatı hemde baya bi pratik yaparsın.
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle

Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın

Bu Dealİmİn MenŞeİ Neresİ Arkadaslar?

Hoşgeldin...:

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    hoşgeldin aramıza. bence bunların arasında cbr125 al derim. sonuçta honda kalitesi var.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    merhaba
    evet ya kahraman ın dediğine katılıyorum bende ilk kez motor alacaktım ve yılbaşında MONDEAL 151 RS aldım ve çok ucuz çok şık ve kolay
    inanki çok zevkli aldığım zaman direk şimdiye kadar neden bekledim dedim
    ama belkide doğru yaptım fiyatlar çok düştü
    tafsiye ederim bir bayiye git ve gör sitedeki resimden çok daha şık ve sarısı gerçekten yakışmış
    Umarım istediğin motora kısa sürede kavuşur ve kazasız belasız uzun yollar yaparsın.

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    İlk önce ailemize hoşgeldin diyorum.
    İkinci olarak kimsenin sana cevap vermek gibi bir zorunluluğu yok(!!!),büyük ihtimalle çoğumuz farketmemişizdir yoksa bak herkes cvb veriyor.(Belki de sen topic açmadın ki ben bile sabah akşam sitede olduğum halde farketmedim )
    Üçüncüsü,seçimin konusunda scooter tercih etmeni söyleyebilirim.Şayet daha önce hiç motosiklet kullanmadıysan;kesinlikle 125-150 cc arası bir scooter tercih etmelisin Bunun yanında A2 ehliyetin de mevcuttur umarım Mondial 150ZAT'ın güzel ve konforlu,otomatik şanzımanlı,ön disk arka kampana fren... ve fiyatının da 3000YTL olduğunu biliyorum.Hoş bir motor ama daha tecrübeli abilerimizin de fikirlerini değerlendirmelisin.haaa unutmadan 250mct yi tavsiye ederim ama başlangıç için biraz zorlayabilir.Tekrardan ailemize hoş geldin

Chooper Tarzi Motorlarin Kontrolu Racing Lere GÖre Daha Kolay OlduĞu Dogrumu. Bu Fİkrİ Nct 250 Kullanan Bİ Arkadas Israrla Soyluyor? Bİ De Su Deer 152 Nasil Sİzce Tİpİ Cok Guzel Cbr 125 Gİbİ Hemde Otomatİk Ama Kanunİ Den Bu Sİtede De Cok Sikayet Var?

1988 Yilindan Berİ Bİrfİİl Motor Bİnen Arkadasim Var Kurye Kendİsİ Bunca Yildir 4 Kez Ehlİyet Sorulmus! Hepsİndede Kask TakmadiĞi İÇİn CevİrmİŞ Polİs Yanİ Crazy Kardesİm Ne A2 Sİnden Bahsedİyorsun TÜrkİyede Yasiyoruz

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Evet vitesli ve chopper motosikletleri kullanmak daha basit geliyor insana,ama hiç motosiklet kullanmamış birisi için vitesli ve 170-180 kg bir motoru nasıl zabdeder o da ayrı bir tartışma konusu
    Trucker flood yapıyorsun modların uyarısını alırsın bak Dediğin gibi burası türkiye ama A2 si olmayan her vatandaş 1000YTL ye yakın ceza ödüyor bunu da unutmamak lazım(!) ki bir gğn karşına görevini gerçekten yapan bir trafik polisi çıkarsa ACIMAZ! ve haklıdır da.

Seninde Mct 250 Imiş Nasildi Ilk Aldiğinda Servisi Falan Nasil Ben Bursadayim Burdada Mondial Cok Satti. Gercekten Cokmu Zorlanirim Mct 250 De Yada Cbr 125 De Sence?

Bİrader Iyide Bende B Ehlİyetİ Var Alirken Bİssuru Masraf Yaptim Gecen Bİ Kursa Sordum A2 İÇİn 680 Mİlyon Hesap Cikardi Mİllet 1300 Ytl Motor Verİyor Ehlİyet 700 Ytl Ne BİÇİm İŞ Bu!!

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Trucker kardeşim dur hele celallenme hemen Yaw ben de ehliyetimi alamadım!nedeni şu:kursa 600ytl ye yakın ödeme yapmam lazım ayrıca emniyete de 100papele yakın para verilio.yani gidip almamam için hiç bir nedenim yok (parasızlık haricinde!).Ama yasalar ehliyetin yoksa trafiğe çıkamazsın diyor.Evet bende de 250mct var ama daha önceden uzun süre motor kullandım honda kinetic,pejo...ayrıca otomobil kullanmışlığım da olduğu için kısa sürede vitesli motora alıştım.Şayet sen yok ben trafiğe çıkmam,sokak aralarında bomboş arazide bir kaç ay eğitim amaçlı sürer sonra trafiğe çıkarım diyorsan o ayrı konu!
    Diğer bir konu trucker kardeşim;alt alta iki kere yazı yazman flood sayılır ve modların hükümlerine göre ya silinir ya ihtar alırsın falan filan.Sonradan aklına gelen bir şeyi önce yazdığın yerin sağ alt köşesinde değiştir butonunu tıklayarak değiştirip ekleme - çıkarma yapabilirsin.Saygılar

Eyvallah Bİrader Yenİ Üye Oldum Bİlmİyorum Bazi Seyleri AlisacaĞim Zamanla Simdi Mondialin Sitesine Girdim Re 150 Dİye Bİ Scooter Var 1500 Ytl Tİpİ Falanda İyİ Acaba Onu Alip Bİraz PİŞsemde Sonrami Bİ Chooper Alsam Kafam Daaaldi Yine Be Kardes

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    İlk başlamak isteyen her arkadaşa scooter öneririm ben.125 yada 150 cc bi scooter le başlaması hem kendi sağlığı için hemde ilk tecrübe ve maddiyat için önemli benim için.Ama benim param var,sağlığımı da kaybetmem diyosan sen bilirsin

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    O saydığın motosikletler arasından Honda Cbr 125, Dealim History 125 dışındakileri at çöpe gitsin. Hoşgeldin ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Sadobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Marauder JL 150
    ehliyet konusunda aldığın fiyat cok ucuk geldi 4 ay önce aldım ben Gelişim Sürücü Kursu diye bir topic var bu sitede oradan sor öğren yada msn adresleri var ekle konuş. Yardımcı oluyorlar sağolsunlar. Arkadaşlarıma da yardımcı oldular.
    Sadobey

okram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sky Team
    Hoşgeldin

Forumdan Uzaklaştırıldı Sonsovalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Polaris Kar Motoru
    Hoşgeldin..

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler