Edirne'den selamlar Özgür kuşlar
Reklamlar
-
Merhaba ben Edirne'den kaan VARDAR yaklaşık 12 senedir motosiklet kullanıyorum 23 yaşındayım birçok sitede üyeliğim oldu takip etmişliği vardır fakat buraya üye olmamdaki sebep sitenin gerçekten büyük ve kaliteli olmasıdır bir süredir izliyordum siteyi misafir olarak kararımı üyelikle devam ederek verdim bi sitede endurocu ssci crossu nakedcı hepsi bir arada kardeş gibi ve çok içerikli bir site motosiklet ile ilgili hemen hemen bütün bilgiler bulunyor bu yüzden de tercihim bu site oldu. ARtık inşallah hep beraber oluruz tanışıp gezeriz EDirne'ye herkesi beklerim Tava ciğer yemeğe Ramazan da bitti )
Herkese selamlar
Reklamlar
-
hoşgeldin kaan abi bakalım beni tanıyabilcen mi
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
-
Belki bayramın 3.günü bir ciğer yaparım eşime sözüm vardı
hoşgeldin
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
-
hoş geldin arkadaşım gerçi bende bu sitede yeniyim ama motor üstünde biraz teker eskitmişliğim var kısmetse yarın bayramın ikinci günü motorumla ve artçımla edirnedeyim... saygılar o meşhur tava ciğeride yiyecez inş. tavsiye edeceğin yeri söyle lütfen... gerçi bi yer biliyorum askerliği orda yaptığım için edirneye yabancı değilim saygılar hayırlı bayramlar...
-
edirneye gittin mi ciğerci niyazi ustaya uğramadan olmaz
-
runbelx adlı üyeden alıntı
edirneye gittin mi ciğerci niyazi ustaya uğramadan olmaz
eyvallah hocam orası nerde tam olarak söylermisin bizim askerdeyken gittiğimiz bi yer vardı ama ismini hatırlamıyorum bu arada sizin iznik gezinize gelecektim ama arkadaşım o gün çalıştığı için gelemeyeceğim lakin bayramın ikinci günü boşmuş onun için bizde edirneye gidicez zaten sizin gezide ilk olarak edirne idi ama değişti rota gerçi benim daha çok hoşuma gitmişti ama bapalım bi dahakine inş.
-
hoşgeldin kaan abi bakalım beni tanıyabilcen mi
Valla ne yalan söyleyeyim tanıyamadım sen kendini tanıtırsan iyi olur.
hoş geldin arkadaşım gerçi bende bu sitede yeniyim ama motor üstünde biraz teker eskitmişliğim var kısmetse yarın bayramın ikinci günü motorumla ve artçımla edirnedeyim... saygılar o meşhur tava ciğeride yiyecez inş. tavsiye edeceğin yeri söyle lütfen... gerçi bi yer biliyorum askerliği orda yaptığım için edirneye yabancı değilim saygılar hayırlı bayramlar...
Edirne'de tava ciğeri ya niyazi ustaDa yiyeceksin YAda ciğerci aydında ama Niyazi ustayı öneririm çünkü kendisi de eski bir motosiklet sürücüsü belki hala sürüyodur oraya nasıl giderim dersen edirne'çarşıyı biliyorsundur askerliğini burda yaptığına göre alipaşanının orta kapısından arka tarafına geçiceksin 20 mt ileride sol tarafta 2 katlı yer görürsün zaten afiyet olsun
-
hoşgeldiniz. yakalamışken bir sorum olacak. geliboludan keşana ordan uzunköprüye ve ordan da edirneye gelmeyi planlıyorum. yol için çok rüzgarlı sersem olursun vardığında dediler doğru mudur?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
hoşgeldiniz. yakalamışken bir sorum olacak. geliboludan keşana ordan uzunköprüye ve ordan da edirneye gelmeyi planlıyorum. yol için çok rüzgarlı sersem olursun vardığında dediler doğru mudur?
gelibolu keşan uzunlopru havsa edirne - uzunkopruyu geçince tabelelar gösteriyor zaten kaybolma olayın sıfıra yakın
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
-
ufak motosikletle gelirsen rüzgardan değil ama yolun uzunluğundan omuzların boynun filan ağrıyabilir bunun bide dönüşü var ben keşandan sonra nasıldır bilmiyorum ama keşana kadar öyle şiddetli rüzgar alan yer yok sadece koru dağlarında rüzgar vardır die düşünüyorum. oda nasıldır bilemem edirneye gelirseniz yardımcı olurum gezmek için.
-
TiTaN_ adlı üyeden alıntı
ufak motosikletle gelirsen rüzgardan değil ama yolun uzunluğundan omuzların boynun filan ağrıyabilir bunun bide dönüşü var ben keşandan sonra nasıldır bilmiyorum ama keşana kadar öyle şiddetli rüzgar alan yer yok sadece koru dağlarında rüzgar vardır die düşünüyorum. oda nasıldır bilemem edirneye gelirseniz yardımcı olurum gezmek için.
teşekkürler yorumunuz için. boyun ağrısı sorun değil 1 gece konaklayacağım. ertesi gün döneceğim.
no_name adlı üyeden alıntı
gelibolu keşan uzunlopru havsa edirne - uzunkopruyu geçince tabelelar gösteriyor zaten kaybolma olayın sıfıra yakın
ben nediyorum sen ne diyorsun. bi okuma zahmetinde bulunsan...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
Kaan Bey, hoş geldiniz. Ben de Keşan'da oturuyorum. Yılda 1-2 kez Edirne'ye geliyorum, yolum düştüğünde haberleşir tanışırız. Hatta mümkün olursa Edirne'deki motosiklet kullanıcılarıyla bir araya gelip KLE500'lere filan bir bakmak istiyorum. 200 cc'den 500-600'lüğe terfi etmeyi düşünüyorum ama boy konusunda (1.70) tereddütlerim var da...
ozgurakman adlı üyeden alıntı
Rüzgarın aşırı olmadığı günlerde (mesela bugün Keşan'da 25 km/saat civarında rüzgar var, meteorolojiye göre birkaç gün daha Edirne bölgesi rüzgarlı) Gelibolu-Edirne arasında rüzgar yönünden sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Ben 200 cc'lik enduro motorumla geçtiğimiz Pazar günü Korudağ'daki Orman Tesisleri'ne kadar gidip geldim, Korudağ'ın en yüksek yerinde bile rüzgar sorunu yaşamadım.
-
Kaan Bey, hoş geldiniz. Ben de Keşan'da oturuyorum. Yılda 1-2 kez Edirne'ye geliyorum, yolum düştüğünde haberleşir tanışırız. Hatta mümkün olursa Edirne'deki motosiklet kullanıcılarıyla bir araya gelip KLE500'lere filan bir bakmak istiyorum. 200 cc'den 500-600'lüğe terfi etmeyi düşünüyorum ama boy konusunda (1.70) tereddütlerim var da...
bende sizinle tanışıp sohbet etmek motosikletle gezmek isterim. edirne'ye geldiğinizde haberim olsun. bide edirne'de kle 500 kalmadı sanırım bi ara 2-3 tane vardı satıldılar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)