aranıza yeni katıldım umarım bilgilerinizi benimle paylasırsınız. ben kanuni chetah125 almayı duşünüyorum, görusleriniz nedir
aranıza yeni katıldım umarım bilgilerinizi benimle paylasırsınız. ben kanuni chetah125 almayı duşünüyorum, görusleriniz nedir
Hoşgeldin...
aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
hoşbulduk arkadaşlar motor almayı düsünüyorum düşüncem chetah125ten yana kullanım tarzıma uygun bu motor hakkında bilgi sahibi olan varmı.
Valla ben yeni motorcuyum bir bilgim yok sadece HOŞGELDİN diyip gideceğim haa ama cay filan ısmarlarsan hayır demem
Ailemize hoşgeldin dostum kanuni cheetah;tek silindir 4 zamanlı,5 vites,hava soğutmalı,ön ve arka disk frenli-9,5 litre benzin kapasiteli deposu,120+-5 kg ağırlığıyla başlangıç için ideal olabilir.Ancak ilk defa motosiklet kullanacaksan,motora hakimiyetin biraz zor olabilir.Tekrar aramıza hoş geldin
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
kanuninin cross modeli olan chetah diğer rakiplerine göre oldukça küçük bir cüsseye sahip performansıda 125 e göre düşük bide Hyosung 125 e bak derim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin arkadaşım. motor almak için max. fiyatını verirsen daha iyi yardımcı olabilirizç
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Çin malı alma derim . Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Hoşgeldin..
verdiginiz bilgiler için sagolun arkadaslar motor için en fazla 3500 tl ayırabiliyorum chetah125in fiyatı 2800 oldugu için beni cezbediyor hyosung,un fiyatı ne kadar acaba birde chetah nın nerde ürretildigini bilmiyorum.yoksa ikinci el bir tiger*mı almalıyım......
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoş celdinnnnnnnn. tutku yaratır...hehe...
selo266 hoşgeldin aramıza, tüm bilgiler herkeze açık sonuna kadar.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)