Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kararsızca merhaba...

REKLAM ALANI
    ozan_oz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba, ben Ozan. Motosikletlere ilgim yakın bir zamanda başladı, şimdi ehliyet için adım atıyorum, bir yandan da İstanbul trafiğinde motosiklet kullanmak konusunda ciddi bir kararsızlık yaşıyorum. Geçen gün İstanbul'da motosiklet kullanmak konusunda pek çok yazı okudum ve bu işin gerçekten büyük zorlukları olduğunu gördüm, az önce de "Onlar Hep Bizimle Birlikteler" bölümünü okuyarak bu işin ne kadar ciddi olduğunu bir kez daha hatırlattım kendime.
    Eğer motosiklet almaya karar verirsem YBR125 alacağım sanırım, geçenlerde YBR kulübü forumuna da üye oldum.
    Kazasız sürüşler diliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Hayırlısı olsun, ybr mantıklı başlangıç için, istanbul trafiğinde motor kullanmaya gelincede motora bindikten itibaren görünmez olduğunu bil yeterli, ayrıca elcikte sensör olduğunuda unutma, biraz gaza basıyim desen ya önüne yaya fırlar, ya park halindeki otomobillerin kapıları birden açılır.. he bide aynı hızda gelen bi otomobilin geçmesini bekleyen yayalar motor bir vasıta olmadığı ve çarpıncada sürenede yayayada hiçbirşey olmuyacağı için önüne atlıyacaktır.. bide şu varki; gözlerinin şaşı olması gerekiyo çünkü biri öndeki arabayla takip mesafeni kontrol ederken diğerinin yoldaki çukurları takip etmesi gerek...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki er-5
    kardeşim camiaya hoş geldin ve öncelikle ehliyet alma adımı attığın için seni tebrik ediyorum motor tercihin güzel ybr 125 başlangıç için ideal gerçi ben de başlangıçtan öteye geçemedim çünkü ybr yi seviyorum çok sağlam az yakan parçası ucuz olan bir motordur ve bil ki ybr nin testleri alp dağlarında yapılmıştır

trafik konusundada tereddütüne kısmen katılıyorum ama sırf bunun içinde motor sevdasından vazgeçilmez 6 yaşındam beri motor tepesindeyim sayısız kez düştüm klaktım hala buradayım ama her zaman güvenlik tedbirlerimi aldım sende böyle yap geriside takdiri ilahidir

Motosikleti
    4 teker
    wala ben daha ehliyetle ugraşmadan bincem motora,aslında pek gerek yokta allah korusun bi kaza bela olur işin içinden çıkamayız şu istanbul trafiginde motorsiklet kullanmak gerçekten çok riskli
    [COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki er-5

dikkat

Alıntı mavi prens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wala ben daha ehliyetle ugraşmadan bincem motora,aslında pek gerek yokta allah korusun bi kaza bela olur işin içinden çıkamayız şu istanbul trafiginde motorsiklet kullanmak gerçekten çok riskli

kardeşim mutlaka ehliyeti al allah korusun birine zarar verirsin hayatın kararır senin meslekte bunu kaldırmaz sanırım

hosgeldın,kararsızlıgın kısa surer merak etme
    '4' TEKER BEDENİMİ, '2' TEKER RUHUMU TAŞIR !

wala ben daha ehliyetle ugraşmadan bincem motora,aslında pek gerek yokta

allah korusun bi kaza bela olur işin içinden çıkamayız şu istanbul trafiginde motorsiklet kullanmak gerçekten çok riskli
    Birader, sen gerçekten polis, yani emniyet mensubumusun !?

Cevabın evet ise.. İnanmak istemem..

Bu sitede; emniyet mensuplarını sonuna kadar savunan birisi olarak,

senin yazdıklarında tutarlı bir yer bulamadım.

Kusura bakma !!..

Kendi rızai irade beyanınla yazıp ,olumsuz bir örnek oluşturman hiç hoş olmadı ..

En kısa zamanda avatarını değiştirmeni tavsiye derim.. Taki ehliyetini alıp cebine koyana kadar!..
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

macar_93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 x MZ etz 125 (92)
    Bence cbr tercihin olsun benim öyleee olurdu yanii
    Sırrını herkezden sakla ve daima kuşkulu ol , çünkü akıllı olmak demek kuşkulu olmak demekten başka birşey değildir..

UğurDuyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CD 250
    abi adamın avatarında Counter strike adlı oyun var neden taktın avatara yav

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:09 ----------

Alıntı Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı Mesajı göster

En kısa zamanda avatarını değiştirmeni tavsiye derim.. Taki ehliyetini alıp cebine koyana kadar!..
    adam polis mi ki?

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Burada hiç vakit kaybetme.
    Motosiklet içinde hiç almaya,kullanmaya zahmet etme.
    Bildiğin yoldan git.
    Bu yol sana göre değil.

Motosikleti
    honda xl 200
    hatırlı olsun kazasız belesız sür insallah

Alıntı UğurDuyar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi adamın avatarında Counter strike adlı oyun var neden taktın avatara yav

adam polis mi ki?
    Avatarın değişmiş halini görmektesin.. O kardeşimiz zaten hatasını anlamıştır..

En kısa zamanda ehliyetini alması temennisiyle.. Başarılı görevler dilerim..
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)