Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hoşgeldin. Kimbilir kaç kişi senin yerinde olmak istiyordur şu anda örneğin Hardduro ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
lespaul, peki bandumaya ne dersin
Doastdark, haklısın kuyu kebabınında tadını bilmiyorum, ama onunda çok iyi olduğunu söylüyorlar, başkalarının yalancısıyım Kastamonu'da niye kalmıştınız, gezme mi iş mi?
Crazy_devil, birgün misafirimiz olun, size Kastamonu mutfağını tanıtalım.
Metal, bende Nezih hocamı (Harduro) kıskanıyorum, Antalya, bizim motorumuzun lastiği toprağa değmeye hasret kaldı burda.
Tekrar hoşbuldum arkadaşlar, sağolun...
Akgün Karakaya
Orman Mühendisi
Suzuki Drz 400S
A-rı-za No :37
Kastamonu
Akgün abi dün akşam nasıl canım etli ekmek çektiyse artık, baktım annem bugün etli ekmek yapıyo Şimdi yedim ayıptır söylemesi
Valla kuyu kebabı da, banduma da çok güzeldir. Çok güzel bir mutfağı vardır Kastamonu'nun!
oo, afiyetler olsun. Geçen sene bir arkadaş toplantısından bir fotoğraf ekleyeyim.
(banada etsiz, et susuz, tereyağlısını yapmışlarsır ama bu fotoğrfafta daha iştah açıcı duruyor
Akgün Karakaya
Orman Mühendisi
Suzuki Drz 400S
Kastamonu
Götürün abi afiyet olsun Oy oyy artık bu yaz gelmem lazım Kastamonu'ya
çok iştah açıcı birisin hoşgeldin
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
lespaul, bu arada fotoğrafta Daday'dan Karaçaağaç köyünden, muhtarın evinden
Akgün Karakaya
Orman Mühendisi
Suzuki Drz 400S
Kastamonu
abi çok fazla bilmiyorum Daday'ın köylerini. İnebolu'nun köylerini daha çok bilirim. Anneannemin köyünü biliyorum sadece Daday'da Dereköy'de onlar, baya yakın Daday'a.
Hoşgeldin Dostum. Bende Bolu'luyum. Sekiz yıl Araç ve Safranbolu civarında yaşadım. Damak tadı olarak çok şeyler kaçırmışsın gerçekten.
aramıza hoşgeldin
geç olsunda güç olmasın, hoşgeldin
Sonşovalye, etrafımdakiler hep öyle diyorlar ama artık böyle geldi böyle gider.
Akgün Karakaya
Orman Mühendisi
Suzuki Drz 400S
Kastamonu
MONZA hoşgeldin bak nickini büyük harflerle yazdım yalakalık olsun diye o resimdekinden ben de istiyorum yoksa üyeliği iptal olur atla motoruna adana nedirki 400 cc lik krosa 2 saatte burdasın soğutmadan yeriz sonra köyüne geri dönersin eheh eheh eheh
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Hoşgeldin
Valla ben kargoyla yollamana da razıyım. Seni yormıyayım buraya kadar
Motor, resimdekini sana motora atıp, Okram sanada kargo ile göndereyim ama soğuyunca güzel olmaz bu meret. Bir gün yolunuz düşer buralara o zaman ikram ederim.
Akgün Karakaya
Orman Mühendisi
Suzuki Drz 400S
Kastamonu
İzmir/Karşıyaka'dan selamlar, hoş geldin. sevgi ve saygıyla kal.
sevgili Akgün Hocam Burayada hoş geldin.ayrıca çok karnım açtı o resmi görünce iyice acıktım.Kastamonuya selamlar sevgiler.site çok hızlı bir endurocu kazandı.artık resimsiz kalmazlar
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)