Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Antares Avm'nin Ninja Talihlisi De Burada :)

REKLAM ALANI
    forevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 (2013 Kırmızı)
    hım veraset intikal vergisi %10muş o tamam da,işte plaka ve ruhsat için ne tutar pnu bilemediğim için sordum 1500 afaki bi rakamdı.

veraset intikal vergisi, bedelli veya bedelsiz bir mal sahibi olduğunda uygulanıyor, genelde de miraslarda...

motoru yarın teslim alır isem koyarım arkadaşlar. umarım plaka ruhsat işleri çabuk hallolur, kaç gün sürer acaba?
    Aptallık En Büyük Günahtır !

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    volkanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ford Fiesta 1.5 2013
    Alıntı forevermore adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hım veraset intikal vergisi %10muş o tamam da,işte plaka ve ruhsat için ne tutar pnu bilemediğim için sordum 1500 afaki bi rakamdı.

veraset intikal vergisi, bedelli veya bedelsiz bir mal sahibi olduğunda uygulanıyor, genelde de miraslarda...

motoru yarın teslim alır isem koyarım arkadaşlar. umarım plaka ruhsat işleri çabuk hallolur, kaç gün sürer acaba?
    1 günde halledilir
    sabah versen öğleden sonra 3-4 gibi tamamlarsın tüm işlemlerini

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Bende de hiç şans yoktur. Amorti bile çıkmaz.
    Nerde Ninja çekilişi var oraya uçucam

Yok böyle şans, kıskandım. Çatladım. Patladım
    Şaka bir yana tebrik ederim. Kazasız belasız kullanman dileklerimle.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Motosikleti
    teslim alamadım. bir sürü formalite çıktı onları hallettim diğer talihliler bekleniyormuş törenle verilecekmiş. pufff

emomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 1100 xx
    teslim alamadım. bir sürü formalite çıktı onları hallettim diğer talihliler bekleniyormuş törenle verilecekmiş. pufff
    dostum bilgin olsun motoru alacağın gün etrafında cok üçkağıtcı ve çakal dolanacak, satarmısın edermisin falan filan... mümkünse motorcu bir arakdaşınla git motoru al.
    Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan ..

Motosikleti
    satmam ki :D

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    satmam ki :D
    Hayirli olsun, sat diyen olursa talihli motora binemiyormus bana satti zaten dersin

Bakti israr ediyor 2 kati fiyat cek git. Sans motoru bu de , baska Ninjalara benzemez bereket getirir evine
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    puah alemsiniz yahu arkadaşlar. bugünkü moral bozukluğumu giderdiniz.beklemek zor geliyor

Motosikleti
    arkadaşlar motorun satış işlemlerini yaptılar 13ünde imzalanacak satış bana geçecek ayın 17si cuma günü basının katılacağı bir törenle vereceklermiş.

eldiven, ls2 kask ,tank pad ve kask filesi aldım.

mont için ne önerirsiniz şimdilik uygun fiyatlı olsun. feyizoğlundan alışveriş yaptım çok memnun kaldım yine netten almayı düşünüyorum

önerilerinizi bekliyorum.

my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Hayırlı olsun arkadaşım. Sayılı gün çabuk geçer derler ama ı ıh geçmiyo dimi Ben ocak ayında bütçem çok olmadığı için cordura tekstil bi mont almıştım hudson dderiden.. Çok iyi birşey değil ama kötü oldugu da söylenemez.. 100 tl gibi bir fiyatı vardı o sıralar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    mondial 250 mct
    Merhaba arkadaşım;

Öncelikle seni tebrik ederim ve şansının daim olmasını dilerim.

Antares e yakın bir yerde oturduğumdan neredeyse her gün eşim ile birlikte oraya gezmeye gideriz ve o güzel yeşil şey benimde hoşuma gider ( artık gider { di } )

Eğer sana orada standta duran motoru vereceklerse benden sana nacizane bir tavsiye. O standın başında hiç bir allahın kulu olmadığından genci yaşlısı çoluğu çocuğu her tarafını kurcalıyorlar. Bu kadar kurcalamaya mutlaka bir yerine birşey sıkışmıştır haberin olsun arkadaşım.

Tekrar tebrik eder darısının ( Bir harley çekilişi olabilir mesela ) başımıza olması dileğiyle.

Motosikleti
    Honda VTX 1300S
    SEVİNDİM VE KISKANDIM... güzel bir motor nede olsa ninja. manevra kabileyiti iyi hızlanma iyi durma iyi ama unutma o bir cup değil 250 olsa hızlı bir makina... her şeye rağmen benim tarzım değil ben olsam hemen satar bir cruser alırdım.. tekrar tekrar çok hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin...

Motosikleti
    Alıntı illuminati adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşım;

Öncelikle seni tebrik ederim ve şansının daim olmasını dilerim.

Antares e yakın bir yerde oturduğumdan neredeyse her gün eşim ile birlikte oraya gezmeye gideriz ve o güzel yeşil şey benimde hoşuma gider ( artık gider { di } )

Eğer sana orada standta duran motoru vereceklerse benden sana nacizane bir tavsiye. O standın başında hiç bir allahın kulu olmadığından genci yaşlısı çoluğu çocuğu her tarafını kurcalıyorlar. Bu kadar kurcalamaya mutlaka bir yerine birşey sıkışmıştır haberin olsun arkadaşım.

Tekrar tebrik eder darısının ( Bir harley çekilişi olabilir mesela ) başımıza olması dileğiyle.
    benim de kafama takılan şeylerin başında bu geliyor zaten gerçi etrafında geçilmesin diye bir ip gibi bişey vardı ama... Neyse bi yetkili servisi ziyaret etmekte fayda var diye düşünüyorum...

UğurDuyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CD 250
    hayırlı olsun yaa çok şanslısın çok güzel motor güle güle kullan kazasız belasız

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    Benimle bağlantıda kalırsan kawasaki türkiye distribitörü çok yakınımız bilgi almanda çok yardımcı olurum ve bende haftaya birtane alıyorum sanırım. sana ilk önerim kesinlikle anahtarlığa bir nazar boncuğu. herkezin isteyipte sahip olamadığı bir motora biniyosun çünki. ve ikinci önerim eğer ses seviyosan two brothers kullanman. Ve kesinlikle biraz daha rahat rüzgar yarabilmen için bubble cam. Başka sormak istediğin herhangi bişey varsa bana sorabilirsin yaklaşık 1 senedir aklına gelebilcek her yanını araştırdım bu motorun. Hergün kawasaki bayisinde falan takıldım o kadar hemde

Bu arada LS2 Kask aşırı güvensiz kesinlikle önermiyorum. Kafan çok değerli hiçbişeye değişilmez

Motosikleti
    Aslında kaskı uzun araştırmalar sonucunda aldım yorumlar da %90 olumluydu. Testlerine baktım 5 yıldız almıştı. Siz bu kanıya nereden vardınız güvensiz olmasına ?

Bu arada irtibatta olmamızı isterim pmden msn yazarsan sevinirim.

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    Aslında kaskı uzun araştırmalar sonucunda aldım yorumlar da %90 olumluydu. Testlerine baktım 5 yıldız almıştı. Siz bu kanıya nereden vardınız güvensiz olmasına ?

Bu arada irtibatta olmamızı isterim pmden msn yazarsan sevinirim.

fiyat/güvenilirlikte 5 yıldız almış ama. Sadece güvenlik değil. shoei nin kaskları bile anca 5 yıldız alırken ls2 nasıl yapabilir bunu. şuanda bence fiyat ve kalite olarak benim tercihim ya lazer ya marushin
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

sapo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 LIK BISEY
    işte kör istemiş bir göz allah vermiş iki göz şerbet olacak azcık insanda.hayırlı olsun güle güle kullan forevermore
    ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR

Motosikleti
    Honta titan ES
    hayırlı olsun şansın daim olsun.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)