selam tüm motor sevdalılarına...
Reklamlar
-
selam tüm motor sevdalılarına...
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, bende motor düşkünüyüm. yaza doğru bi motor alacağım kısmetse, hem az yakan, hem de hesaplı olan bi motor almayı düşünüyorum. mondial 250MCT düşünüyorum, ya da en kötü ihtimalle 125KT olacak umarım, ehliyete de yazıldık hayırlısıyla... düşündüğüm motorlar hakkında yorumlarınızı ve ayrıca tavsiyelerinizi de bekliyorum.
Herkese teşekürler şimdiden...
Reklamlar
-
öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım. umarım yaza kadar alacağın motor konusunda doğru karar verirsin.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Hoş geldin
-
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
Ailemize hoşgeldin Alacağın motorda şimdiden hayırlı uğurlu olsun.250mct tavsiye ederim(Bende 250mct kullanıcısıyım).
-
aramıza hoşgeldin arkadaşım.
-
:-)
öncelikle aramıza hoşgeldin umarım motor seçiminde dogru kararı verirsin ancak benim düşüncemi merak ediyorsan ybr125 derim...
-
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
aramıza hoş geldin,motor konusunda acele etme yaza kadar 50 marka daha girer seçimini ona göre yaparsın
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
-
Moderatör (forrap)
Aileye hoşgeldin...
-
'e hoşgeldin.....
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
-
aramıza hoşgeldin
-
teşekürler arkadaşlar hoşbulduk, umarım en iyi şekilde istişare edebiliriz, gördüğüm kadarıyla sizler motor konusunda uzmanlığa doğru yol almaktasınız, tavsiyeleriniz ve yorumlarınız değerlidir, herkese tekrar teşekkürler, adrenalini bol günler....
-
Hoşgeldin dost
-
Hoşgeldin...
Hoşgeldin...
Hoşgeldin...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
teşekkür ederim arkadaşlar hoşbulduk tekrardan, bu mondiallerden genel bi şikayet var gibi sanki, servis ve yedek parça problemlerini çok yaşıyorlarmış sanırım. siz ne düşünürsünüz bu konuda?
-
250mct kullanıyorum.Aldığım ilk günler bi tek elektrik aksamında problem vardı.O da;km sayacının ışığının yanmaması.Bir müddet sonra motor boğulur gibi acaip sesler çıkarmaya ve gaz yememeye başladı.Servisimin haricinde başka bir motor tamircisi arkadaşa verdim o da diğer servisteki arkadaşı suçlayıp kalitesiz buji takmış dedi Ama ben bu problemin aldığım benzinden kaynaklandığından adım gibi emindim.Benzincimi değiştirdim,o gün bu gündür bi tık yok.Ama sabahları falan akü boşalmış oluyor,onu da otoparkım biraz yokuş yukarda kaldığı için motoru salıp 2.vitese atarak çözüyorum.Ama en kısa sürede kaliteli bir akü alırsam bu sorunu çözebilirim.
-
slm kardeş almışken 250 mct al 125 likten usanırsın küncü yokuşlarada rahat bir şekide cıkmak icin 250 mct iyi 125 le iki kişi yol tutamazsın ona göre karar senin yakıtları aynı ama güç farklı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler