HOŞGELDİN aramıza..... 'e
HOŞGELDİN aramıza..... 'e
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ojgeldin beyav
:146::MOTORUMU İSTEMEBENDEN BUZGİBİ SOĞURUM SENDENpala::
hoş geldin demiştim zaten yaza kadar hani mondial 250mct ya da 125 kt demiştin. şimdi de zealsun enduro diyorsun. bakalım daha neler değişcek önder
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hayat bu yılmazcım, her an herşey olabildiği ve değişebildiği gibi insanların fikirleride değişebiliyor, hele bir de bunların üzerine bu güzel forumdaki arkadaşların değerli fikirleri de eklenince değişmesi bence gayet normal. ilk geldiğimizde sadece gördüğüm bir motor için gelmiştim ve fikir sormuştum ki gördüğün üzre fikirleri almışızki isteklerimizde değişmiş, burdan tekrar herkese teşekkür ederim. hoş sadece marka değil tarzda değişti ama burdan sana sözüm ve ahdım olsun, bir gün dökülse de, işe yaramasa da 250 mct alacam bi tane... enduronun yanınada koyacam... tamam mı yılmazcım??hem sen benle uğraşacağına artık şu topik hortlatma alışkanlığından vazgeçmek için uğraşsan çok iyi olur, bak modlar kulağını çekecek haberin olsun!
herkese adrenalini bol zamanlar diliyorum...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
herşeyin hayırlısı
motoru al ilk gezin konya olsun
inşallah bakalım, dediğin gibi herşeyin hayırlısı...
mersin konya çok çekmez zaten, bizim yaylanın biraz yukarısı konya zaten, yaylaya çıktık mı konyayada çıkarız nolcak...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
Hoşgeldin
Arada hortlatma da olsa,hoşgeldin hoşgeldindir.
ben yaptım ben önderin mesajını görsünler diye. kötü bi niyetim yoktuokram adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)