Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm

REKLAM ALANI

Herkese mrb ben ankara dan evren. Aranıza çok yeni katıldım. Karşınızda dunyanın ve turkıye nin en çömez ve en acemi motorcusu var .))) yarın itibariyle atom-karıncdan sevgili soner hocamla çalışmalarımıza başlıycaz umarım hersey iyi olur. Yaşım 30 bu zamana kadar neden bekledin derseniz kısaca cevap şu olur ölmemek için )))))))) 20 li yaşlarda başlasaydım motora şu anda aranızda kesinlikle olmazdım haa bundan sonraa olmıcak dıye bişey yok tabii ama en azından bazı doyumlardan sonraa başlamak daha doru sanırım.motor gercekden çok ama çok ciddi bir mevzu şakaya gelmez ki bunu benden çookd aha iyi bilriisniz hepiniz.bakalım 30 da başladık ve sanırım artık ölene kadar sürerim ne demişler geç başilayan aşklar ölene kadar sürermiş )))) (kim demiş lan bunu..şimdi salladım vallaa) öledir heralde.aşkların en güzeli motor aşkı gerisi hikaye. Nese arkadaşlar abilerim ablalarım yaşıtlarım kardeşlerim hepinize sevgiler aranıza katılmakdan çok mutluyum artık hep beraberiz umarım. Herkese slmlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Aramıza hoşgeldiniz, güzel ankaramın yollarında kazasız sürüşler diliyorum size.
    Umarım en güzel şekilde, istediğiniz gibi bi motosiklet hayatınız olur.
    Motosiklet aşktır, tutkudur,

Sevgilim olmasın ama motosikletim olsun ( ama SS olsun )
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)