Herkese selam,motorumu satıp tarz değiştirdiğim için nickimi de değiştirdim,bundan sonra Chopperci01 olarak aranızdayım.Eski nick Endurocu01 idi,
Herkese selam,motorumu satıp tarz değiştirdiğim için nickimi de değiştirdim,bundan sonra Chopperci01 olarak aranızdayım.Eski nick Endurocu01 idi,
Ama isim neydi. Nick olayına 3 senedir karşıyım.
İnsanların birbirine ismi ile hitap etmesi kadar güzel bir şey yok.
Korkucak yada saklayacak bir şeyleri olan varsa bilemem
Senle alakası yok. Tekrardan hoşgeldin
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
hoşbulduk,İsmim Cengiz,bencede sakıncası yok
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
vayy hayırlı olsun nicin demoturundaa ALAH güle güle kullanmayı nasip etsin
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
bir endurocu yiğit daha kapıldı gitti kromun göz alıcı parlaklığına
hayırlı uğurlu olsun abi, tekrar hoşgeldiniz.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
eyvallah dostlarım sağolun,allah herkese daha iyisini nasip etsin
mezitim bizim ekipten kimseyi göremiyorum artık bir tek korkut la senmi kaldın yoksa koca istanbulda
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Hayrılı olsun ya bırakılırmı enduro bırakılırmı hiç
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
sevgili barok bırakmadım ara verdim,ilerde yani emekli olunca tenere 1200 yada varedero 1000 alıcam,şimdilik biraz ses dinlemek keyif yapmak istiyorum
Cengiz abi türk halkına bu yapılırmı,,,hayırlı uğurlu olsun allah kaza beladan esirgesin
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
abi vatana millete hayırlı olmasını dilerim, kuyruk doğrultacaksın deyilmi
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler cengiz bey
Ahh be abicim naptın sen enduro + küheylan bırakılırmı hiç hayırlı olsun nickinde motorunda.
altı''AT''mış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)