Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

öncelikle! Merhaba

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HENÜZ YOK
    Merhaba arkadaşlar.
    Aranıza yeni katıldım.Bu foruma katılışım çok tesadüfü oldu aslında.Şöyle başlıyayım.
    Bugünlerde araba alma konusundaki hevesim tavan yapmışken,yeni tanıştığım arkadaşlarımdan birisi birgün kırmızı-siyah MONDIAL MAXI SCOOTER ZC150 ile çıkıp geldi.Bir denesene seveceksin dedi ve o an sanki dünyam değişti
    Motordan indiğimde almalıyım dedim ve hemen pc başına geçip türkiyedeki bilinen tüm motor sayfalarını gezdim ve tüm scooter modellerini tabikide bütçeme oranla araştırdım.Tam kararımı mondialden yana yaptım derken!!!!! KUBA marka bir motor gözüme ilişti.Racing tarzı bir kasa ve makul bir fiyat????Onuda hatim ettikten sonra HONDA'yı gördüm,ve ikinci şok
    İşte böyle bir anda internetin içinde boğulurken bu forumu buldum ve biraz olsun rahatladım.Çünkü çok kapsamlı geldi bana içeriği.Ayrıca Geliboluda çok fazla motor kullanıcı olsada çoğunluğu fanatik değil sadece binici durumunda.Bu sebeple sağlıklı bilgiye ve tecrübeye ulaşamıyorum.

Konuyu çok uzatsamda!Arkadaşlar sizden ricam şudur.Şuan için motorum olmasada sanırım sizin katkılarınızla kısa zamanda bir motor sahibi olacağım.Gelir gelmez istekte bulundum ama kafam çok karıştı sanırım çok detaycılığa bulandım ve tercih yapamaz oldum.Bilenler kullananlar yorumlarını esirgemesin lütfen.Aşağıdaki modellerden hangisini tercih etmeliyim sizce???

Motorda aradığım,'' türkiyenin acaip yol şartlarına mukavvemet '' iyi bir denge,kaliteli işçilik,yedek parça bulunurluğu,ekonomik yakıt tüketimi.....
    Mondial 150 ZC
    KUBA XY 250-5A
    HONDA CBF 150
    HONDA CBR 125 R
    YAMAHA YBR 125
    SUZUKİ GSX 125 R

SANIRIM BU KADARI YETERLİ.UMARIM MODERATÖR ARKADAŞLARIMIZ BENİ MAZUR GÖRÜRLER BU UZUN KONUM İÇİN.FAKAT DOĞRU YER BURASI OLSA GEREK.
    zorbey

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Mondial 150 ZC
    KUBA XY 250-5A
    HONDA CBF 150
    HONDA CBR 125 R
    YAMAHA YBR 125
    SUZUKİ GSX 125 R
    ilk 2 yi elersen cbf 150 ile ybr 125 i aynı kefeye,gsx125r ile cbr 125 r aynı kefeye koyarak düşün....
    ne istiyorsun? race mi yoksa commuter mi??? sonrası çok da sorun değil...kararını ver al birini....
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Motosikleti
    HENÜZ YOK
    HONDA CBF 150
    YAMAHA YBR 125
    BU İKİSİ AVATARINDAKİ GİBİ BİR UFAKLIĞIM OLDUĞU İÇİN TERCİH...

ANCAK BANA KALSA CBR

ilgin için teşekkürler
    zorbey

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    o ufaklık abisinden beter çıktı.motordan inmiyor.çalıştır kızım diyorum.hemen marşa basıyor çalıştırıyor ınn vınn diyor.henüz 2 yaşını yeni bitirdi...ama benim ybr aldığımda 1044 km deydi.şu anda 2200 oldu.sanırım bana biraz küçük geliyor.satmayı düşünüyorum...
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)