Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

herkese merhaba,

REKLAM ALANI

Motosikleti
    .
    Biraz gec oldu tanisma forumuna yazmak icin ama yine de yeni uye sayilirim,ben Tandogan,Ankara'dan...henuz bir motosikletim yok ancak 1-2 aydir Turkiye'deyim,arastiriyorum henuz hangi motoru alabilecegime...Bu ayin 21 indeki Ehliyet sinavini bekliyorum..yurtdisinda 2 sene yasadim okul dolayisiyla,,orda da son 1 senemde Hyosung gt125 R kullandim..burda yok onlar..sanirim burdaki ilk alternatifim Hyo (st) 250R ama hala arar vermis degilim,,bu aralar Turkiye'deki motorcular ve onlari sorunlariyla ilgili kafa yormaya da basladim,,acaba dogru mu yapiyorum? sizlerden de yorumlarinizi beklerim..herkese guvenli surusler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hoşgeldin....
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

foruma hoşgeldin.
    umarım istediğin motoru kısa zamanda alırsın

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Hoşgeldin.Ben bir sonraki ehliyet sınavına girmek zorundaymışım yetişmedik sağlık olsun Ankaradayım bir kaç ay sonra bende bir motor alacağım forumda yeni sayılırım ve çok faydasını gördüm kafamdaki model netleşti (cbf 150). Umarım herkes gönlündeki motora kavuşur
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Hoşgeldin, istediğin motorlar sadece gönlünde değil garajında da olur umarım...
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Motosikleti
    .
    Tesekkurler arkadaslar,,hepimizin gonlune gore olur umarim,,,kazasiz belasiz tabi ki...sagolun tekrar memnun oldum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)