aranıza katılmaaktan onur duyarım arkadaşlar yenı almayı düşündügüm scooter için sizlerin tecrübelerinizden faydalanmak isterim motorlar hakkında fazla bilgim yok ama burada kısa zamanda bilgilenecegimi düşünüyorum..
aranıza katılmaaktan onur duyarım arkadaşlar yenı almayı düşündügüm scooter için sizlerin tecrübelerinizden faydalanmak isterim motorlar hakkında fazla bilgim yok ama burada kısa zamanda bilgilenecegimi düşünüyorum..
Hoşgeldin,önce formu bayağı bir dolaşmanı tavsiye ediyorum.Hemen her model hakkında yorumlar bulabilirsin...
gaza gelme;kaza gelmesin
Hoşgeldin Mersinli. 1989 yılında Mersin'de başlamıştım motora.Nerden nereye... Motorcu için Mersin bereketli yerdir.
Hoşgeldin....
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
slm 'e HOŞGELDİN....
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
poweren hosgeldın bende mersinde oturuyorum neresındesın mersınıın ben daha 2 gun once mondial 151 rs aldım memnunum alabılırsın herkez olumsuz yorum yapıyor ama su ana kadar terslık olmadı.....
aramıza hoşgeldin dostum motorunu alda adanada yada mersinde buluşalım
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
sen nerde oturuosunnnnn (motor)
Hoşbulduk arkadaşlar uzun sürecek olan du yolculugumda beni yalnız bırakmamanız dilegiyle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)