Zeytinlibahçe cad. oturuyorum
okan4037 hayırlı olsun kardeş hep olumsuz hep kötü bilgiler okumaktan sıkılmıştım mondi hakkında ,ama fikrimi degiştirebilirim çelişki içindeyim.
Zeytinlibahçe cad. oturuyorum
okan4037 hayırlı olsun kardeş hep olumsuz hep kötü bilgiler okumaktan sıkılmıştım mondi hakkında ,ama fikrimi degiştirebilirim çelişki içindeyim.
Merhaba aramıza hoşgeldin
Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
okan4037 adanada oturuyorum hava iyi olduktan sonra birda tatil olduktan sonra 100 km ye kadar gelebilirim,neden 100 km dersen belde fıtık var uzun süre kullandığım zaman baya sancı yapııyor.Ama mersine gelirim sen ekibi topla cumartesi hava iyi olursa özelden mesaj at geliririm, yolun farın açık olsun
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
hoşgeldin aramıza. yukarıdaki mesaj sana umarım çoook yardımcı olmuşturweiss adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Hoşgeldin gerçi bende yeniyim
yeni bir scooter almayı düşünüyorsun ben yeni aldım MONDEA 151 RS
cok memnunum gerçi süper bir makine değil ama çok ucuz ve karizmatik
bir bak istersen
ama param çok diyorsan tabiki vespa almalısın
Umarım en kısa zamanda alırsın
Hoşcakal.
hosgeldım ama aklacagın motoru ıyı sec bı zaman gelıyor daha ıyısını ve buyugunu ıstıyorsun bu hastalık bambaska anlayamıyorsun ıcıne kapılpgıdıyorsun
Hoşgeldin.Kalıcı olman dileğiyle.
Scooter'larla ilgili formda çok yazı var,bakabilirsin.Ben bu makinayı almadan önce çok incelemiştim buradan ve ona göre karar vermiştim.Bu forumdaki herkese danışıp fikir edinebilirsin arkadaşım.Sevgiler.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bazı konu ve başlıklar belli bir süre sonra zaman aşımından dolayı önemini kaybettikleri için kilitlenirler.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)