Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Selam

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yakında olacak
    Adım can akıncılar,mersin tarsusta otoruyorum,ancak ordu fatsalıyım,yaşım 17,lise 3 den 4'e geçecem tabi geçebilirsem(sorumluluk sınavını bi veremedim)...bendeki motor hastalığı çok küçük yaşlarda başladı,baba tarafımda hep motorcu olduğu için 5 6 yaşlarında motoru süremesekte artçı olarak bu işede el koymuştum,13 14 yaşlarına kadar binmediğim jawa,mz,mondial,kanuni motor kalmamıştı...her tip segmentine binmişimdir tabi artçı olarak..yaşımız küçük diye pek veren olmazdı...ama üstünde gitmek kadar zevk veren bir şey de yoktu, asıl motorla tanışmam ise sarayköydeki arkadaşımın okul çıkışında sana motor sürmesini öğreteyimmi demesiyle başladı..,ilk kez motor sürmeme rağmen arkadaşımın hemen kaptın işi demesiyle iyice gaza gelmiştim( motor mondial 125 uag'idi),(motor sevdası yüzünden azmı kaçtım okuldan,benzin parasıda cabası arkadaşla her hafta kaçıyor işi daha iyi öğreniyordum,neyse 3 5 ay geçti yaz aylarındayız okul kapandı kapanacak,pamukkaleye yüzmeye gidecez(bu benim ilk en uzun yolum olacaktı 25km gidiş 25 km geliş,yola çıktık 20 dakikada gitceğimiz yere vardık ama aşırı titreşimden elimi hissetmez olmuştum,bu elimin ağrısı bir haftada zor geçti vallahi ya,alışmamışız ki,adamlar artık hissetmiyor...

uzun lafın kısası motor hevesimiz böyle gelişti,10 20 gün sonra sınavım var geçersem motor alıyorum,geçemezsem 1 yıldaha bekle( .... bu siteyi aşağı yukarı 2 3 yıldır takip ediyorum,iyikide takip etmişim çok şey öğrendim,

herkese iyi günler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    viyana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    transalp 650 & ybr125
    kardes siteye hosgeldin. gelmesine de iyi takip ediyorum demissin siteyi?? !!

o zaman ehliyetsiz ve korumasiz motosiklet sürmeye karsi olundugunu da okumussundur. motosiklet alacagini vs belirtmissin !! ehliyetini aldin mi? kask basta olmak üzere koruma ekipmanlarin tamam mi?
    motorsiklet değil MOTOSİKLET.

Motosikleti
    Yakında olacak
    Alıntı viyana adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardes siteye hosgeldin. gelmesine de iyi takip ediyorum demissin siteyi?? !!

o zaman ehliyetsiz ve korumasiz motosiklet sürmeye karsi olundugunu da okumussundur. motosiklet alacagini vs belirtmissin !! ehliyetini aldin mi? kask basta olmak üzere koruma ekipmanlarin tamam mi?
    hoşbuldukabi, motoru aldığım zaman ekipmanları tabikide alacam...ehliyet konusuna gelirsek şu sınavdan geçersem kaydımı yaptırcam(geçemezsem motorda yok ehliyetde),(haziranda kayıt yaptırıyordum karnemdeki zayıf engel oldu buna),zaten ehliyetsiz dışarda motor sürmem(köy olsa başka),evimizin önünde pazar alanı var sadece orda kendimi daha iyi geliştirmek adına motor sürerim...

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Hoşgeldin kardeş, kalıcı-katılımcı oloursun umarım, sınavlarında başarılar
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Motosikleti
    Yakında olacak
    Alıntı metci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin kardeş, kalıcı-katılımcı oloursun umarım, sınavlarında başarılar
    hoşbulduk,ben aklıma takılan bir soruyu sormak için siteye üye olmam kalıcı olurum bundan şüpheniz olmasın...

sınavlarda ygs lys hayat sınavında başarılar bende can akıncı :D iyi sürüşler dilerim seney inş bende ehliyet alcam...

Motosikleti
    Yakında olacak
    Alıntı can_racal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sınavlarda ygs lys hayat sınavında başarılar bende can akıncı :D iyi sürüşler dilerim seney inş bende ehliyet alcam...
    hahaha süper memnun oldum kardeşim sağolasın,

hercul3367 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt660r innova 125
    hoşgeldin can kardeş,ben de öğretmenim
    inşallah sınavını geçersin.
    bu arada tarsusta motorcu dostlarımız vardır bir hayli.
    başarılar...
    Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
    Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
    http://gezginpardus.blogcu.com/

Motosikleti
    Yakında olacak
    Alıntı hercul3367 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin can kardeş,ben de öğretmenim
    inşallah sınavını geçersin.
    bu arada tarsusta motorcu dostlarımız vardır bir hayli.
    başarılar...
    hoşbulduk abi,okul sınavında başarılı olursam ehliyet ve motor almama bir engel kalmıyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)