selam arkadaşlar anlaşıldığı üzere bu sitede yeniyim.ben de sizler gibi adrenalin,rüzgar ve motorsiklet bağımlısıyım.martta motorumu alıcam ve ben de trafikteki yerimi alıcam.umarım beni yanlız bırakmazsınız.
tanışalım diyorum.
selam arkadaşlar anlaşıldığı üzere bu sitede yeniyim.ben de sizler gibi adrenalin,rüzgar ve motorsiklet bağımlısıyım.martta motorumu alıcam ve ben de trafikteki yerimi alıcam.umarım beni yanlız bırakmazsınız.
tanışalım diyorum.
hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle
söölemeyi unuttum bu arada sitede kızlarda mevcut tabiki
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Hoşgeldin.Yolun açık olsun!
biliorum bi selam edeyim ve gözükeyim dedim ben de
aramıza hoşgeldin, kalıcı olman dileğiyle
baya var aslında, hiç de az değil bayan arkadaşların sayısı.
Her gelen bayan aynı soruyu soruyor "Motosiklet erkek işidir" diye bir kural olmadığına göre elbette ki motosiklet kullanan bayanlar da var.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
antalyadan aslı ben benimde motorum var iki ay oldu alalı çok seviyorum onu yeni öğrendim kullanmayı herkes pişman olup satacağımı söylüyor ewet belki birgün satarım ama daha iyisini almak için.
işte bak başka bir bayan üyemiz daha, gördün mü?
o da senin gibi yeni üyelerimizden
aynen katılıyorum. millete motoru sevdiremedim gitti zatenkeeway aslı adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hoşgeldin merak etme bayanda vardır sitede
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Ailemize hoşgeldin Sitemizde aslında bir çok bayan arkadaşımız var ama onlar biz erkekler kadar internete giremiyor yada başka sebeplerden ötürü sitede pek fazla bulunamıyor diye düşünüyorum ama yakında hepsi tek tek cvb verir eminim.Tekrar hoşgeldin aileye
Hoşgeldin Tess,
Anladığım kadarıyla İzmir'desin.
Tanışmak için topikleri takip ederek, cumaları toplanmakta olduğumuz yerlerden biri olan Teras Kafe'ye uğrayabilirsin
cidden her cuma toplanıomusunuz.bi anlatsanıza mesela ne zamandır toplanıosunuz falan!
Bayanları motor kullanırken görmek çok hoş gerçekten.Tüm motorcular adına imajı kurtarıyorlar,diğerlerinin de motorcuyu toplum dışı görmelerine karşı iyi izlenim bırakıyor.Motor sevgisi aşılanmalarına,korkuyu atmalarına yardımcı oluyor.
gaza gelme;kaza gelmesin
mrb hoşgeldin bize kendini tanıtırsan sevinirim biz motosiklet.net izmir tayfası olarak her cuma bornova teras cafede saat 19 da toplanıyoruz ve bu 4 aydır böyle gidiyor bize katılabilirsin motorun olmasa bile
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Hoşgeldin..
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)