burdayız tess,
hoşgeldin
Metal şimdi bu konuda yazar derken yazdınMeTaL adlı üyeden alıntı
TESS bu arada hoşgeldin.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
cok garip bir başlık hatta yanlış
hoş geldin
Acımadıki, acımadıki
yaa bizi soruyor.. Biz burdayiiiizzzz!
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Aleste gir içeri bakim çocuklar ağlıyor ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Hee hee cocukta yaparim, motor da .. Uymadi kafiye ama anlayan anladi!
egelim demiş ki :Naçizane görüşüm şudur ki, Motosiklet bayanlara göre değil !İşte nasıl araba kullandıklarını görüyoruz.
valla bu yoruma ne denir bilmiyorum bravo yani sana motorcuların birbirine destek olması gerekirken yok bayanlar kötü kullanıyorum yok erkekler kötü kullanıyorlar gibi çocukca muhabbetler gerçekten çok üzücü ne yani biz de burada kaç kez erkekler yüzünden kaza tehlikesi geçirdiğimizi mi yazalım hem motorda hem de arabada çok saçma
*****haydi kızlar motora*****
Bu super iste :p Hatta motor alamayan ama motor asigi olan kizlarimiz icin konser verelim.. Onlari motorlandiralim! hee heenurguldemirbay adlı üyeden alıntı
Motor kullanan bildiginiz bir bayan sanatci var mi??
bayanlar şiddet ve celal inizi anlıyorum ama ufak bir düzeltme yapmak istedim egelim bir başka mesajdan alıntı yapmak istemiş ancak becerememiş çocuk mesajının en altında bu yorumu kınamış zaten ve aynen şu hareketi yapmış yorumsuz diyereknurguldemirbay adlı üyeden alıntı
bedri iyi bir çocuktur ve geniş düşünceli modern bir arkadaştır bayanlarlada arası iyidir ..... bence küçük bir özürü hak ediyor
bayan olmaz olurmu ) bak bende varım mesela gercı bende cok yenıyım bu ay sonunda alıyorum motorumu.
evet mesajı tekrar okuyunca alıntı olduğu anlaşıyor egelimden özür dilerim gerçi kendisine hitaben bir şey söylemedim o yazıya hitaben söyledim ama olsun yanlış anlaşma olmuş ama arkadaş böyle alıntı mı olur ya
alestacım var tuba özay manken hastasıyımdır
siz gidin elinizin hamuruyla ne işiniz var beee
Acımadıki, acımadıki
yaa kusura bakmayın ben şimdiye kadar hiç alıntı yapmadım msj larımda ilk defa yapayım dedim onuda elime yüzüme bulaştırdım bu arada bayanlar ı motor kullanma konusunda destekliyorum lütfen erkekleri yollarda yalnız bırakmayın sizlere her zaman ihtiyacımız var bu arada kenan abi sağol konuyu aydınlattığın için
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
hoşgeldiniz bayanlar
PELİNCE - TESS sizleri bekleriz toplantılara, grup sürüsleriyle gezilere katılmak isterseniz buyrun...
ayrıca egelim i yanlış anladınız dostlarım, ama neyseki sorun çözülmüş....
Hoşgeldin...
hoşgeldiiiiinnnn bayan arkadaş yokmu sorunu ve nete fazla giremiyolar cevabını esefle kınıyorum geyik muhabbetleri takip ederseniz sitede aktif bi bayan olduğunu görürsünüzzzzz
...............
merhabalar. evet arkadaslar bende yeni sayılırım buralarda ama var baya bayan.Bende onlardan biriyim. Merak etme yani. Bu arada bayanlar kotu sürüyor konusuna gelince e kardesim rahatmı bırakıyorlar. Arabadayken üstümüze cıkıyorlardı simdi motorla istanbul trafiginde napcam hiç bilmiyorum. Neyse kask saolsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)