aramıza hoş geldin istediğin zaman gezilerimize katılabilirsin motorunun olmasına gerek yok. sen yeterki gelmek iste
aramıza hoş geldin istediğin zaman gezilerimize katılabilirsin motorunun olmasına gerek yok. sen yeterki gelmek iste
motor ailesine ve izmirime hoş geldin
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
aramıza hosgeldin kalıcı olman dileğiyle benim kız nkardesim var 15 yasında viteslı motor kullanıyor
Hoş geldin,izmirde yalnız değilsin.ben çok bayan motorcu gördüm bayada iyiler.kazasız günler dileğiyle,saygılar....
aramıza hoşgeldinnn!!!
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
5x var bak, taş gibi kız...
daha motoru yok ama alcak yakında
'e Hoşgeldin Yolunda, Farında hep açık olsun.........
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
Prometheus adlı üyeden alıntı
Naçizane görüşüm şudur ki, Motosiklet bayanlara göre değil !
İşte nasıl araba kullandıklarını görüyoruz.
Bir bayan gördüm, park yerinden çıkarken bir öndeki arabaya geçirdi, sonra bir de arkadakine..
Olmaz ki, böyle de yapılmaz kiii...
Ama öte yandan çok güzel araba kullananlar yok mu ?
-Elbette ki, var !
Ama ne yazık ki, tek çiçekle veya 2-3 çiçekle bahar gelmiyor işte !
Motor kullanmaya heveslenen bayanlara uyarım şudur:
Trafikte bir sürü çakal-serseri var. Kız olduğunuzu anlayınca direksiyonu üzerinize kırarlar, sizi sıkıştırırlar.
Paşa paşa evinizde oturun..
Bu memlekette motosiklet kullanılacaksa biz kullanırız..
Askere de biz gidiyoruz unutmayin ki..
dostum bu bir tanışma başlığı
ayrıca elbette fikrini söyleme özgürlüğün var ama bununda adabı usulü var
bu memlekette motor kullanılacaksa biz kullanırız paşa paşa evinizde oturun yorumu yapmaya motosiklet sevgisi ve kullanma arzusu olan bayanlara destek olmak yerine köstek olmaya can sıkmaya hakkın sanırım yok
unutmaki trafikte yer almaması gereken araba yada motor kullanmaktan bi haber erkek sürücülerde var bu işin bayanı erkeği olmaz
eğitim şart sanırım her konuda......................!!!!!!!!!!
aramıza hoş geldin motor kullanmak herkezin özgür bir ifadesidir bu işin bayanı,erkegi olmaz neyde,nasıl mutlu olunuyorsa onu yapmalı evde oturarak hic bir şey olmaz denemelisin,bilgilenmelisin(ha cahil insanlardan uzak durmalısın) nasıl trafik canavarı varsa aramızda cahil insanlar var DİKKAT.Tekrar hoş geldin.
sana bişey söylemeye değmez.sen zaten kendi kapasitenin farkındasındır diye düşünüyorum!
önce hoş geldin.ben nurgül 3.5 aydır motor kullanıyorum bu siteyi çok sık ziyaret ederim her gün mesela.motor kullanmak harika bir şey ama bugün ilk kez kartepe de kaydım kayak yapmak da harika bir şey arkadaşlar tavsiye ederim.
Naçizane görüşüm şudur ki, Motosiklet bayanlara göre değil !
İşte nasıl araba kullandıklarını görüyoruz.
Bir bayan gördüm, park yerinden çıkarken bir öndeki arabaya geçirdi, sonra bir de arkadakine..
Olmaz ki, böyle de yapılmaz kiii...
Ama öte yandan çok güzel araba kullananlar yok mu ?
-Elbette ki, var !
Ama ne yazık ki, tek çiçekle veya 2-3 çiçekle bahar gelmiyor işte !
Motor kullanmaya heveslenen bayanlara uyarım şudur:
Trafikte bir sürü çakal-serseri var. Kız olduğunuzu anlayınca direksiyonu üzerinize kırarlar, sizi sıkıştırırlar.
Paşa paşa evinizde oturun..
Bu memlekette motosiklet kullanılacaksa biz kullanırız..
Askere de biz gidiyoruz unutmayin ki..
daha nediyeyimki yorumsuz
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
TESS aramıza hoş geldin siteyi ziyaret ederken umarım keyifli dakikalar geçirirsin ,içimizden bazan kendini erkek zannedipde bayanlara nasıl davranılacağını bilmeyen marslılarda çıkıyor sen onlara aldırma burası özgür ülke herkes fikrini söyleyebilir amaaaa.....
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
premier 1 arkadaşım ın mesajı na yorumsuz diyorum başkada bişey demiyorum
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Sevgili Tess,
Çakallardan çekinilmemesi için de bir aradayız.
Biz İzmir'de, onları Kültürpark'taki ilgili bahçeye koymayı biliriz.
ben alabilsem kullancamda motor alamıorum kii
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Hoşgeldin arkadaşım. Fakat açmış olduğun başlık biraz garip geldi bana neyse ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)