Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Acemi Şöfer

REKLAM ALANI

Merhabalar 17 Yaşında lise son öğrencisiyim adım Özgür istanbulda oturuyorum bu siteyi bayağıdır takip ediyorum çok güzel çok sıcak bir ortam en sonunda dedim bende üye olayım da katılayım şu muhabbete =)

Daha önce hiç motor sürmedim arkadaşımın 2 hafta önce verdiği gazdan sonra motor almaya karar verdim ve ilk motorum CBR125 olsun istiyorum fakat hiçbir bilgim olmadığından biraz da size danışaym dedim CBR125 konusu hakkında bilgi paylaşımında bazı sorular sordum inşallah bana da yardımcı olursunuz teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    semihg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Windy's 125-Honda PCX 125- X-max 250-CBF 150
    Öncelikle merhaba.Sitemize hoşgeldin.Hiç motosiklet sürmedim diyosun.İlk başta vitesliyle başlaman seni biraz zorlar ama Cbr 125 başlangıç modeli olarak iyi bir motordur.http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html burdan cbr 125 i biraz araştır derim,sorularına cevap bulursun.Kalıcı olman dileğiyle iyi forumlar

Bende hiç sürmedim ama forumda yaptığım araştırmalara göre yamaha ybr 125 ,honda cbr 125 başlangıç için iyi motorlardır...

ya cbr 125 başlığını okudum da ne yalan söyleyeyim birşey anlamadım yabancı olduğum çok terim var ve motor almayı planlıyorum amma velakin kazık yeme oranım çok yüksek =D

semihg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Windy's 125-Honda PCX 125- X-max 250-CBF 150
    Alacağınız motoru sitemizde abilerimize sorarsanız,onların önerileri doğrultusunda alın derim.Onların vereceği cevaplar hepimiz için yaralı olmuştur bu zamana kadar

öncelikle küçük motorla başlamanı,, aldığın motorla sürekli boş yollarda pratik yapmanı ve motorunu tanımanı ,,korumalarını kask,eldiven,dizlik,vs takmanı,,trafiğe çıkacaksan sakin olmanı heyecan yapmamanı,,kesinlikle ilk zamanlarda tam alışmadan artçı almamanı,,hızlı gitmeyip ani frenlerden kaçınmanı mümkün oldukça yavaş kullanmanı ,,önerir kazasız sürüşler dilerim sağlıklı kal
    [B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Fikir edinmen açısından,

Racing tarzı motora başlamak için en uygun motordur CBR125,

Ayrıca sağlamdır, "blackhawk" rumuzlu üye Çanakkale'den Van'a gitmiştir Honda CBR125r ile...
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

çok teşekkür ederim değerli önerileriniz için )

eğitim almama gerek var mı acaba yoksa boş yolda belirli bir süre sonra öğrenebilirmiyim özel eğitim fiyatlarına baktımda ateş pahası 300 400 liradan başlıyor :s

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)