Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

trafikte taksicileri kınıyorum

REKLAM ALANI
    gazteli34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ahh ahhhhhh gönül isterdi reyzing olsun :) monero
    bu taksici camiası motorculara hiç dikkat etmiyor adeta ölmeleri için ellerinden geleni yapıyor ben anlamadım kasıtlımı yapıyorlar yoksa denkmi geliyor arkadaşlar yoksa bir tek banamı oluyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Kasıtlı yapmıyorlar onların modeli öyle Ben trafikte denk geldikçe kınamanın da ötesine geçerek, kendisi ve ailesi hakkında düşüncelerimi de söylüyorum. Ama motosikletler için bir ayrım yapmıyorlar. Arabayla da trafiğe çıktığımda taksiciler hep sorun yaratıyor ama "motosikleti araçtan saymamak" gibi genel bir görüş olduğu için daha zor oluyor.

Motosikleti
    lifan dragon 125-5
    yok abi onu herkese yapıyolar yolda falan sıkıstırıyolar motor yoldan cıkıyo

ertanos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    Alıntı gazteli34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu taksici camiası motorculara hiç dikkat etmiyor adeta ölmeleri için ellerinden geleni yapıyor ben anlamadım kasıtlımı yapıyorlar yoksa denkmi geliyor arkadaşlar yoksa bir tek banamı oluyor
    Minibüs, halk ve belediye otobüsü ve taksinin kesinlikle ama kesinlikle sağından gitmeyin. Yolcu almak için ani manevra yapabiliyorlar. Heleki motoru hiç takmazlar zaten. Trafiktede araçlarla aranızdaki mesafeyi koruyun.

Sanırım bu birazda psikolojik bi şey. Tırlar minibüs ve otobüsleri, minibüsler küçük araçları, dolayısıyla hiç biride motorcuları takmıyor.

Motosikleti
    Regal Raptor - SATILDI kısmetse SYM :)
    valla beni taksilerden çok hususi araçlar sıkıştırıyor tartısma başlayınca jopu kapıp inice tartışa bitiyor herkes araccına binip gidiyor inşallah birgün karşı tarafda dolu çıkmaz
    Tekeriniz Taş Kaskınız Asfalt Görmesin Dostlar.

Motosikleti
    honda cbf 2009
    bizim şoförlerimiz ayna kullanmayı bilmiyor arkadaşlar ?

airhead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R80
    ticari maksatla araç kullananların geneli aynı.Bu ara market servisleri türedi ki sormayın.

Motosikleti
    Honda VTX 1300S
    Sadece taksicilermi çoğu araç sürücüsünü kınıyorum bir motor görünce hızlanmak camdan kafasını çıkartıp birden bağırmak dibinden takip etmek kenaara sıkışta ben geçiyim tavırları..... Kaç kere kırmızı ışıkta gelip plakalığıma dıokundular birgün başıma daha beter bişey gelmesinden korkuyorum....

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı airhead adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ticari maksatla araç kullananların geneli aynı.Bu ara market servisleri türedi ki sormayın.
    aynen. 15 yıldır gidip geldiğim yol son 1 aydır felç olmuş durumda yol üzerindeki marketin servisi yüzünden. ne zaman görsem 10 hamlede ters yöne girmeye çalışıp yolu kapatıyor. az ileriden dönse ölecek sanki.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

ertanos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    Alıntı cenkerdemir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla beni taksilerden çok hususi araçlar sıkıştırıyor tartısma başlayınca jopu kapıp inice tartışa bitiyor herkes araccına binip gidiyor inşallah birgün karşı tarafda dolu çıkmaz
    iyi taktik üstad.

bi haydarda ben bulundursam iyi olcak sanırım.

hattat_hasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda ANF 125İ İnnova & honda sh 300i

taksiciler

Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kasıtlı yapmıyorlar onların modeli öyle Ben trafikte denk geldikçe kınamanın da ötesine geçerek, kendisi ve ailesi hakkında düşüncelerimi de söylüyorum. Ama motosikletler için bir ayrım yapmıyorlar. Arabayla da trafiğe çıktığımda taksiciler hep sorun yaratıyor ama "motosikleti araçtan saymamak" gibi genel bir görüş olduğu için daha zor oluyor.
    otobüs minübüs ve taksi büyük çoğunluğu sadece kendi para kazanma hırsı yüzünden hiç kimseyi takmıyo.. aralarında en edepsileri taksiciler hepsi kötü değil ama büyük çoğunluk.. geçen fatihte trafiğin yoğun olduğu bir vakit iş çıkış saati.. dibime girdi arkadaşımda var korna çalışıyo aynadan baktım hani olurya belki hastafalan taşıyodur yol veriyim dedim ama baktım boş herif yavşaklık olsun diye korna çalıyo neyse ya sabır dedim sağa doğru yöneldim genede trafik sıkışık önümde araçlar yürüme hızı ile gidiyo.. adam geçerken bana arkadaşımında dizine gelecek şekilde sürttü hemen önüne kırdım durdurdum dalacaktık vatandaşlar ayırdı neyse yürüdü az ilerde müşteri almak için durdu bende yanında durdum ve ağzıma geleni söyledim sinirden... sonrada yavaş yavaş gittim ama adam şok oldu pek doğru değil ama yaptığım bazen insan sinirlerine hakim olamıyo işte

geçen başımdan bir olay geçti... önümde 3 araç önce sanırım trafik polisi gidiyo onun sağ ön şeridinde taksi normal seyreden bir trafik var.. taksi ani bir şekilde sağa müşteri almak için atladı ama tam trafik polisinin önüne polis az kalsın arkadan giydiriyordu.. polisin afallaması geçinde hemen anons etti... ticari sağa çek artık gereğini yapmıştır....

Motosikleti
    mr 250 destro
    arkadaslar naparsanız yapın bu adamlar anlamaz hangı bırıne sopayı vurucaksınız yada baska sey yapacaksınız arabalısıda taksıcısıde aynı haltı yıyıyor ne zaman motorsıklet kullansalar ozaman anlarlar bızı bılmıyorum ya bır evde 2yada 3araba cok fazla sayıda halbukı madem kısın kullanamıyorlar sadece yazın kullansalar motorsıklet alıp hem yolda trafık olmaz hemde mıllı gelır saafıyatımız azalır benzın acısından bu mılletı motorsıklete yonlendırmek lazım ama malum basbakanımız ve cumhurbaskanımız v12 sılındır mercedesler le gezdıgı surece bu mıllet daha coook araba kullanır bılmem anlatabıldım tabı onları takıp eden guvenlık guclermızın arabaları ve harcadıgı benzınler dahıl buna

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla dolmuşcularda beter taksim civarındakiler...
    Geçen öle bi atladıkı önüme yanına gelip bağırdım napıyon lan diye..
    Bana demezmi tamam ne bağırıyon...
    Arkadaki arkadaş motora ilk defa bindi o kaskı nası çıkardaysa okadar hızlı adamla beraber cama vurdu camda kırıldı adamın o boş kafasıda kırılmıştır inş..
    En güzel kaba kuvvet bunlara lafda işlemez
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    yamaha dragstar xvs 650 - piaggio x9 250
    şimdi arkadaşlar bende babamın mesleği olduğu için taksicilik yapıyorum ama ben seve seve yapıyorum ve mesleğıme acayıp bı şekilde saygı duyuyorum aynı zamanda motorumda var tabi.ama inanmıyorum bi motorcunun bana küfrettiğini tam tersine bana hepsi teşekkür ediyor aynı kefeye koymayalım lütfen ben o bildiğiniz hep aılesını kotu bi şekilde andığınız taksicilerden olmadığıma çok eminim:D

Trafikte seyir halinde iken;

** Kendisine ve çevresine saygısı olmayanları ..

** Komplekslerinin esiri olanları..

** Rallici bozuntularını ..

** Dikiz aynalarını kullanmayanları ..

** Maaşına alamadığı zammın hırsını, diğer sürücülerden çıkaranları..

** Tuttuğu takım yenildiğinde çılgına dönenleri ..

** Sevdiği kızın telefonuna ulaşamayınca, çılgına dönenleri..

** Benzin fiyatlarına kızıp, gazı sonuna kadar kökleyenleri ..

** Araçlar arasında slalom yapanları ..

** Sarı ışık yanar yanmaz klakson çalanları..

** Kırmızı ışıkta geçenleri ..

** Yayaya dikkat etmeyenleri..

** Yayalara yol vermeyenleri ..

** Motorları küçük görenveya hiç görmeyenler ..

** Hata ve eksiğini kabul etmeyip, trafik polisine giydirenleri..

** Önce kabadayı olup racon kesen, sonrasında '' ben ne yaptim ki ağabey !.. ''

diyenleri;

'' Küçük-büyük veya özel-ticari ayırımı gözetmeden kınıyorum.. ''

.
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

Motosikleti
    ramzey QM250
    Taksicilerle bir sorunum yok, gayet güzel yol veriyorlar, sıkıştırma durumları falanda olmuyor, Bana göre tehlike oluşturan tek araç, modifiyeliler

aynamda kuş serisi ya da taksici gördüğüm anda o şeridi terk ediyorum en kısa zamanda.

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    trafikten geçimini sağlayan her araç sürücüsü bunların içinde kuryelerde var hiç bir kuralı uygulamıyor buda kazaya davet çıkarıyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)